Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Industrial Cruman – Protectie impotriva incendiilor!

Industrial Cruman – Protectie impotriva incendiilor!

🕔08.Jan 2014

In cazul unui incendiu este bine sa ai la indemana pompe portabile pentru incendii, pentru a evita eventualele pagube pe care acestea le pot provoca. Intrucat riscurile si pagubele provocate de un incendiu pot fi foarte mari, trebuie sa te protejezi impotriva lor. Desi pompierii actioneaza foarte rapid, de cele mai multe ori, daca esti prompt, vei putea sa opresti focul inca din faza incipienta fara a te pune in pericol. Dispozitivele sunt usor de folosit si de manuit in cazul unui incendiu, iar datorita caracteristicilor si eficientei lor, pompele de incendii sunt ideale pentru prevenirea si stingerea incendiilor in toate domeniile de activitate.

Pompele portabile de incendii sunt primul mijloc de interventie in caz de incendiu in cladiri de birouri, magazine, depozite, statii de carburanti si in multe alte locatii civile sau industriale. Industrial Cruman ofera pompe portabile pentru incendii la preturi avantajoase.

Pompele portabile de incendii sunt eficiente atunci cand se intervine rapid asupra inceputului de incendiu. Compania Industrial Cruman ofera consultanta pentru alegerea tipului de stingator potrivit nevoilor tale. Tipul de stingator depinde de natura materialelor combustibile, mediul de lucru, temperatura, umiditate, existenta instalatiilor electrice sub tensiune, dimensiunile spatiului si altele asemenea.

Stingatoarele sunt dispozitive actionate manual care contin o substanta ce poate fi refulata sau dirijata asupra unui focar de ardere, sub efectul unei presiuni create in interiorul respectivului recipient. Corecta alegere si amplasare a pompelor portabile de incendii este importanta pentru limitarea si stingerea incendiilor care pot aduce pagube imense. Stingatoarele portabile pot fi cu pulbere, cu spuma, cu apa sau cu dioxid de carbon.

Cele cu apa imbunatatita sunt utilizate cu eficienta ridicata pentru stingerea inceputului de incendiu. Apa este pulverizata sub forma de ceata, iar presiunea permite stingerea incendiilor de la o distanta sigura. Stingatoarele cu dioxid de carbon inlocuiesc oxigenul atmosferic si racesc focarul prin evacuarea agentului de stingere sub forma de zapada carbonica. Stingatoarele portabile cu spuma sunt presurizate permanent, iar agentul propulsor prezinta stabilitate la variatiile de temperatura. Stingatoarele portabile cu pulbere acopera toata gama de incendii.

Industrial Cruman, infiintata in Ploiesti, ofera solutii in domeniul ingineriei. Aceasta se situeaza printre firmele de top din domeniul Protectiei si mijloacelor de stingere a incendiilor. Compania Industrial Cruman ofera o gama variata de produse pentru a alege solutia potrivita necesitatilor tale. Societatea detine toate facilitatile: cladiri de birouri, depozite de marfuri, ateliere de productie, utilaje pentru lucrari la sediul clientului, parc auto, toate pentru a oferi clientilor solutii tehnice eficiente. Competentele tehnice si experienta sunt criteriile care indica societatea Industrial Cruman pentru gasirea de solutii aplicabile in domeniul industrial.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite de firma Industrial Cruman si despre pompele portabile de incendii, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Pentru a evita catastrofele este bine sa ai in dotare pompele portabile pentru incendii oferite de Industrial Cruman. Incendiul poate fi provocat din neglijenta, dintr-o cauza tehnica sau din cauza razelor solare, astfel ca este necesar ca masurile de protectie sa fie luate pentru linistea ta, a familiei tale sau a angajatilor tai.

Datele de contact ale firmei Industrial Cruman

Adresa: Str. Carpenului, Nr. 32A, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 591 598

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat