Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Inomet Design: Porti din fier forjat la preturi accesibile, in Constanta

Inomet Design: Porti din fier forjat la preturi accesibile, in Constanta

🕔31.Jul 2013

Daca sunteti in cautarea unei porti din fier forjat de inalta calitate si locuiti in Constanta sau in imprejurimi, atunci trebuie sa accesati oferta Inomet Design. Firma produce, distribuie si monteaza porti din fier forjat precum si alte accesorii pentru casa dumneavoastra, o gama larga de modele fiind disponibila pentru cei interesati. Portile pot fi executate si la comanda, in functie de cerintele beneficiarilor, asadar pentru o poarta personalizata alegeti serviciile Inomet Design.

Prelucrarea metalului pentru producerea de porti din fier forjat presupune un proces complex ce poate fi indeplinit cu succes doar de personal calificat, cu experienta si care utilizeaza aparatura de inalta calitate. Desigur, portile din fier forjat se pot realiza si de oameni fara experienta, intr-un atelier propriu, dar aspecte ca finisaje, calitatea sudurii, a imbinarilor si asa mai departe vor diferentia poarta dumneavoastra de una realizata de un mester adevarat. Mai mult, calitatea materialelor folosite conteaza la fel de mult ca si mana de lucru, rezistenta produsului finit fiind dictata de natura materialului utilizat in procesul de prelucrare. Dupa cum vedeti, producerea unei porti din fier forjat presupune cunoastere si pricepere precum si personal calificat care sa poata garanta indeplinirea cerintelor impuse.

Daca doriti ca imobilul dumneavoastra sa arate bine, impunator si sa inspire respect atunci trebuie sa il accesoritzati cu o poarta din fier forjat si eventual un gard de aceeasi natura. Portile din fier forjat sunt rezistente, vin in diferite modele adaptabile preferintelor beneficiarilor ceea ce le fac unice, arata bine si ofera siguranta casei dumneavoastra. Datorita metodei de prelucrare aceste porti pot fi accesorizate cu numeroase ornamente (motive florale, linii curbe sau frante), puteti alege un design simplist, sobru sau complex cu fel de fel de inflexiuni si alte aplicatii.

Pentru a creste rezistenta in timp si pentru a da eleganta portilor din fier forjat, dupa prelucrarea si producerea acestora, se aplica lacuri impotriva oxidarii si grunduri anticorozive. Portile pot fi vopsite in orice culoare desi de regula acestea se vopsesc in negru.

Inomet Design este o firma ce isi desfasoara activitatea in domeniul prelucrarilor metalice; sediul companiei este in Constanta dar produsele sunt livrate si in imprejurimi. Pe langa producerea de porti din fier forjat, Inomet Design mai distribuie si balustrade inox, confectii metalice diverse, grilaje fier forjat, garduri metalice, balustrade fier forjat, balustrade inox, rafturi inox, praguri auto din inox, porti inox, scari metalice de interior si multe altele. Pentru intreaga lista de produse, accesati site-ul  firmei (www.inometdesign.ro) unde puteti vedea si modelele de porti din fier forjat disponibile precum si o serie de proiecte deja executate.

Inomet Design produce, distribuie si monteaza porti din fier forjat. Instalarea produselor se realizeaza de personal calificat asadar calitatea lucrarilor executate fiind la standarde inalte. Firma ofera si asistenta gratuita celor aflati la inceput de drum dar si asistenta tehnica in vederea repararii sau intretinerii produselor deja montate si date in folosinta. Fiecare produs vine cu garantie proprie, de aceea nu aveti de ce sa va faceti griji: Inomet Design este o firma profesionista in care va puteti increde fara niciun fel de probleme.

Inomet Design, date de contact:

Bd.I.C Bratianu nr. 45, Constanta
Tel. / Fax. 0341 419 299
Mobil 0722 737 440

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, astfel beneficiind de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in