Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Interfoane Electra de la Interfon Brasov!

Interfoane Electra de la Interfon Brasov!

🕔17.Jun 2014

Daca vrei sa instalezi un interfon, Interfon Brasov comercializeaza si instaleaza o gama larga de interfoane Electra audio si video. Distribuitor al produselor marca Electra, compania ofera interfoane pentru blocuri de locuinte si vile, pentru care asigura si servicii de montaj, mentenanta si service. In prezent, aceste interfoane Electra se regasesc in aprox. 1.800.000 de locuinte din intreaga tara, iar peste 7.500.000 de beneficiari se bucura de avantajele oferite de acestea. Astfel de sisteme asigura confort si siguranta maxima utilizatorilor. Interfon Brasov se ocupa si de instalarea, repararea si operatiunile de mentenanta a interfoanelor intrucat ofera solutii complete in acest domeniu. Daca esti din Brasov, alege inteligent si apeleaza la Interfon Brasov pentru intreaga gama de servicii destinate sistemelor de interfonie, audio si video deopotriva. Prin comercializarea modelelor de interfoane video blocuri se urmareste asigurarea unui nivel sporit de siguranta si confort al locatarilor. Pentru a profita de acest avantaj major, precum si de un raport optim calitate-pret al produselor, apeleaza cu incredere la Interfon Brasov.

Avantajele interfoanelor Electra!

Gama produselor disponibile in materie de interfoane este una variata, si cuprinde de la interfoane audio analogice, prevazute cu taste mecanice si digitale, modele mai performante cu tastatura de tip touch pana la interfoane video color digitale cu tehnologia Glass (posturi interioare din sticla), care ofera oportunitatea beneficiarului de a vedea persoana care doreste sa patrunda in cadrul blocului, respectiv a vilei. In componenta unor astfel de sisteme de interfonie Electra, audio si video deopotriva, intra urmatoarele elemente si accesorii: panoul de exterior din inox, posturile montate in interiorul vilei sau in incinta fiecarui apartament al blocului, sursele de alimentare, yala electromagnetica si cartelele sau tag-urile de acces. Toate aceste componente pot fi achizitionate si separate, tot prin Interfon Brasov. Indiferent ca sunt audio sau video, toate modelele de interfoane pentru blocuri cu tastatura touch sunt prevazute cu tehnologia Glass, astfel ca panourile interioare sunt confectionate din sticla, material ce confera un plus de eleganta si stil acestor componente. Diferentele dintre cele 2 tipuri de interfoane (analogice, digitale) se regasesc la nivelul posturilor interioare: cele analogice sunt prevazute cu taste mecanice si sunt confectionate din plastic, iar cele digitale au tastatura de tip touch si un design modern, fiind realizate din sticla. Un pachet de interfon video contine toate elementele unei functionari optime a sistemului montat si accesoriile de care ai nevoie pentru a trece de acesta si a intra in scara de bloc.

Cine ofera interfoane Electra?

Cu sediul in Brasov, Interfon Brasov are ca obiect de activitate comercializarea, proiectarea si instalarea sistemelor de securitate. Reprezentant oficial al companiei Electra, lider pe piata de specialitate in ceea ce priveste sistemele de acest gen, Interfon Brasov ofera atat personelor fizice, cat si celor juridice solutii complete si eficiente in domeniu in scopul sporirii gradului de siguranta si confort al blocurilor de locuinte, spatiilor rezidentiale gen vile, case de vacanta etc si oricarui alt tip de cladire. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Interfon Brasov.   Datele de contact ale firmei Interfon Brasov Adresa firmei: Str. Valea Cetatii, Nr. 3, Brasov Telefon: 0722 592 876 Email: office@tradotech.ro

Similar Articles
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

Nu trebuie sa luam de bun ce vedem in filme, adica faptul ca o casa

Sisteme de alarma Break Sistems

Sisteme de alarma Break Sistems

De multe ori suntem luati prin surprindere de cat de usor se intampla unele accidente