Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Invelitori acoperis

Invelitori acoperis

🕔12.Jul 2015

O casa necesita foarte multe elemente pentru a o construi si pentru a o infrumuseta. Unul dintre aceste elemente este acoperisul care influenteaza confortul, siguranta si design- ul locuintei. De aceea trebuie avut grija ce alegem cand vine vorba de invelitori acoperis.

Ce fel de invelitori acoperis sunt cautate de clienti?

Ca prima alegere a clienților la capitolul invelitori acoperis este metalul, mai exact invelitorile metalice. Acest lucru se datoreaza raportului calitate- pret foarte bun, datorita faptului ca rezista odata cu trecerea timpului si ofera un aspect placut casei. In plus, ele pot fi montate pe acoperisuri cu pante mari, fata de celelalte invelitori acoperis care pot fi montate pana la un anumit unghi. Dar indiferent de ceea ce alegeti trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte pentru acoperis: sa fie rezistent, hidroizolant, sa fie o bariera termica si fonica, sa se monteze usor, sa nu necesite multe interventii dupa montaj, sa-si pastreze culoarea cat mai mult timp, sa aiba o garantie cat mai mare.

Unde puteti gasi de cumparat invelitori acoperis?

Metal Termo Industry este o companie de renume din judetul Suceava care va ofera o variata gama de produse, printre acestea numarandu-se si: invelitori acoperis, folie anti condens, sindrila bituminoasa, tamplarie PVC, tabla tip tigla cu piatra, ferestre de mansarda Fakro. Pe site- ul acestei firme metaltermoindustry.ro la rubrica Contact veti gasi numerele de telefon pentru fiecare punct de lucru din Suceava, Botosani si Bacau si puteti sa adresati o intrebare. Unul dintre specialistii companiei va va raspunde in cel mai scurt timp.

Ce tip de invelitori acoperis va ofera firma suceveana Metal Termo Industry?

Metal Termo Industry are in oferta sa, mai multe produse incluse in categoria invelitori acoperis: tigla metalica clasic, tabla cutata, tabla tip tigla cu piatra. Primul tip de invelitori acoperis este de 7 ori mai usoara decat tigla ceramica si de beton, nu se desprind in caz de cutremur, sunt durabile in timp, datorita stratului de zinc, au un design elegant si sunt disponibile in peste 15 culori. Tabla cutata poate fi folosita la acoperirea constructiilor civile dar are si alte intrebuintari (placare exterioara a peretilor, placare interioara a acoperisurilor, placare garduri, etc.). Al treilea tip este tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Sistemul este format din module profilate din tabla de otel cu galvanizare fata-spate cu poliester pe interior si la exterior seamana cu tiglele traditionale. Montajul vine cu o suprapunere perfecta la imbinari, oferind astfel durabilitate, costuri scazute de intretinere si etansare.

De ce ar trebui sa alegeti serviciile acestei firme, care va ofera invelitori acoperis?

Firma Metal Termo Industry va ofera invelitori acoperis de cea mai buna calitate la preturi excelente. Chiar daca este o companie recent intrata pe piata, avand 5 ani de existenta, totusi specialistii sai au reusit sa demonstreze profesionalismul lor si sa-si extinda compania in multe alte orase (Botosani, Neamt, Bacau, Vrancea), iar in 2011 cifra de afaceri a crescut cu 300% fata de 2010. Metal Termo Industry este distribuitor al produselor Ruukki Finlanda, Weterbest, Decra, Fakro, Iko, Rehau si Erlus din Germania. Scopul acestei firme sucevene este de a va oferi un acoperis durabil la un pret accesibil.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un