Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Luxcon Carpati iti amenajeaza caminul

Luxcon Carpati iti amenajeaza caminul

🕔25.Apr 2013

Dezideratul omului de a-si imbunatati tot timpul caminul si mediul inconjurator este la fel de veche precum specia umana, exprimandu-se de-a lungul istoriei intr-o asemenea dimensiune incat se poate aduce vorba despre existenta unei  istorii al designului.
Pe langa semnificatia religioasa, desenele care au fost pictate pe peretii pesterilor sugereaza astazi ca oamenii din acele timpuri primitive aveau un cert gust in ceea ce priveste imbunatatirea si infrumusetarea locuintei in care stateau. Peretii  de stanca erau cenusii, extrem de sumbri si pareau prea goi, asa ca dintr-un sentiment de sensibilitate care in mod practic nu avea nici un scop anume, omul din acele timpuri a simtit nevoia de a aduce o forma primitiva de arta in viata sa. Doveziile pe care istoria le aduce despre civilizatiile din Mesopotamia si Palestina arata in mod concret ca aceste schimbari se aflau intr-un trend ascendent, fiind deja folosite elemente de baza in extinderea si organizarea locuintelor. Un exemplu aparte il constituie si astazi arhitectura egipteana, in mod special datorita atentiei care era acordata decoratiunilor interioare. Nici vechea China nu a facut vreo exceptie, ultimele descoperiri din domeniul arheologic de artefacte, unelte si mobilier argumentand ca in viata de zi cu zi esteticul locuintei era un tel in sine, care dovedea statutul social si cel material pe care proprietarul il detinea.

Designul interior se poate imparti in doua categorii diverse:
1. design rezidential;
2. design non-rezidential.
Designul de tip rezidential se ocupa in mod exclusiv de amenajarea interiorului unei locuinte, fie ca vorbim de apartamente sau case. Designul non-rezidential se ocupa cu amenajarea spatiilor si cladirilor publice, precum si de cea a salilor de concert, a bancilor, a  restaurantelor, hotelurilor, bisericilor, birourilor, etc.

Compania ilfoveana Luxcon Carpati are ca domeniu de activitate printre altele si oferirea de  servicii de proiectare si design pentru amenajari interioare diverse. Acest tip de serviciu a fost adoptat de catre firma din dorinta acesteia de a veni in sprijinul colaboartorilor si in acest domeniu.

Pentru amenajarile interioare diverse firma Luxcon Carpati  pune la dispozitia clientilor sai materiale de cea mai buna calitate, care imbina durabilitatea si functionalitatea intr-un mod armonios alaturi de un aspect estetic extrem de placut si aparte. Produsele care se utilizeaza pentru amenajarile interioare sunt ca provenienta de la firme de renume international, iar calitatea lucrarii in acest mod este garantata.

Gama de lucrari pe care specialistii firmei Luxcon Carpati o realizeaza cuprinde urmatoarele: implementarea de instalatii sanitare moderne, efectuarea de zugraveli clasice sau moderne, realizarea de finisaje moderne din elemente gips, de placi ceramice  diverse, montare parchet laminat, tamplarie de aluminiu cu geam termopan sau sau de lemn, efectuarea de zugraveli de tip antimucegai sau anticondens, realizarea de scari din beton armat, realizarea de tencuieli decorative si placari de marmura, plus gletuire pe baza de ipsos si vopsire cu vopsea lavabila sau semilavabila.

Toate acestea sunt efectuate de catre o echipa tanara, dinamica si extrem de inovataore, care iti va oferi caminul mult dorit si visat.

Poti sa citesti si alte articole interesante si captivante doar facand un click aici.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in