Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Manz Galvano Tec-Sisteme eficiente pentru tehnica galvanizarii

Manz Galvano Tec-Sisteme eficiente pentru tehnica galvanizarii

🕔02.Dec 2013

Prin aplicarea metodelor moderne de protectie impotriva coroziunii se economisesc anual mii de tone de materiale metalice. Imbunatatirea calitatilor materialelor existente si descoperirea celor mai eficiente mijloace de protectie a acestora este posibila datorita dezvoltarii tehnicii moderne industriale. Acestea dezvoltate in timp, au demonstrat ca protejand anticoroziv, durata de viata a obiectelor metalice va creste considerabil.

Atacurile chimice sau electrochimice asupra metalelor sub actiunea substantelor de natura bazica duc la coroziune. Coroziunea otelului se produce sub actiunea umezelii si a oxigenului, fiind accelerata de actiunea sarurilor. Acest proces de alterare ataca stratul superficial de vopsea de la suprafata metalului, trecand cu timpul la straturile urmatoare. Printre consecintele coroziunii se numara in primul rand, distrugerea functionalitatii precum si a aspectului, dar si costurile ridicate pentru reconditionarea suprafetelor. Metodele de prevenire a proceselor de alterare presupun: acoperirea termica a suprafetelor prin zincare termica, acoperirea suprafetelor prin galvanizare si nu in ultimul rand, acoperirea suprafetelor prin pulverizarea metalelor.

Galvanizarea este acoperirea metalica cu un strat subtire de zinc, prin cufundare intr-o baie cu solutie de zinc care se descompune prin electroliza. Astfel de procedeu se realizeaza cu ajutorul unor cuve industriale, ce aigura un ciclu de viata mai lung pentru protectia anticoroziva, comparativ cu restul metodelor, motiv pentru care cuvele industriale sunt echipamente obligatorii. Pentru a asigura succesul procedeului de galvanizare, ai nevoie de cuve industriale realizate cu ajutorul celor mai noi tehnici.

Manz Galvano Tec este specialistul instalatiilor utilizate in cadrul operatiunii de galvanizare, precum si a unei game diversificate de piese componente si accesorii pentru acestea. Cu alte cuvinte, Manz Galvano Tec este partenerul ideal pentru cei care doresc instalatii si sisteme pentru tehnica galvanizarii. Printre activitatile noastre profesionale se numara si producerea de cuve industriale, recipiente ce fac parte din categoria de constructii realizate pentru liniile de galvanizare si operatiunea de tratare a apei. Mai mult decat atat, Manz Galvano Tec dispune de brevet pentru producerea cuvelor industriale. Caracteristica principala a produselor noastre o reprezinta calitatea superioara, asigurata de materia prima adusa din Germania. Cuvele industriale Manz Galvano Tec sunt renumite pentru eficienta si siguranta lor, datorita utilajelor moderne cu ajutorul carora sunt confectionate. Si pentru a te convige de calitatea produselor noastre, trebuie sa mentionam ca aceste cuve industriale sunt cele mai bune de pe piata de specialitate, deoarece au la baza standardele germane DVS. Astfel compania noastra realizeaza cuve industriale confectionate din material plastic, polipropilena, polietilena, PVC, PVC-C, sau PVDF, in functie si de compatibilitatea chimica cu substante corozive ce urmeaza sa fie depozitate in acestea. Tarifele sunt concepute in asa fel incat sa fie accesibile oricarui buget. Pe scurt, cu Manz Galvano Tec ai parte de calitate nemteasca la cele mai mici preturi.

Manz Galvano Tec pune la dispozitia clientilor, prin intermediul produselor realizate cu cele mai noi si inovatoare tehnologii, solutii eficiente, moderne si economice. In lista noastra de servicii si produse se regasesc: instalatii de ventilatie, accesorii siteme de incalzire, sisteme de filtrare, cabluri de contact pentru tambur, pompe si echipamente de dozare, bare anodice mobile, cuve degresare, cuve pentru zincare, ventilatoare polipropilena, instalatii zincare precum si multe altele. Pentru mai multe informatii acceseaza pagina noastra de internet.

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,