Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cosmetica gardurilor vii

Cosmetica gardurilor vii

🕔20.Feb 2013

Gardurile vii reprezinta un mod foarte util de a decora gradinile, parcurile si diversele spatii verzi. Decorarea prin aceasta modalitate se poate face in diferite feluri si prin realizarea de garduri vii din diverse plante care se preteaza la astfel de decoratiuni peisagistice. Se poate realiza o decorare cu garduri vii joase, pe partere sub forma de broderii. Acestea au posibilitatea de a compartimenta intr-un mod foarte placut, diferite puncte de interes din parcuri. Fie ca marginesc aleile sau spatiile pentru locurile de odihna, gardurile vii sunt un element decorativ deosebit si care poate fi modelat in diferite forme, care mai de care mai ingenioase.

Daca vorbim de scopul utilitar al acestor garduri vii trebuie sa amintim ca se pot realiza plantatii de centura, de imprejmuire care sa inlocuiasca cu succes constructiile din piatra, beton, caramida sau lemn. Avantajul il reprezinta, de asemenea, realizarea unui peisaj deosebit ce creeaza o atmosfera placuta si contribuie la protectia mediului. Insa, gardul viu trebuie sa aiba anumite calitati, indiferent de functia indeplinita sau de plantele din care este realizat. Trebuie sa fie cat mai lipsit de goluri, plantele din care este facut trebuie sa fie imbracate uniform, de la nivelul solului pana la varf si ceea ce este foarte important, trebuie sa suporte bine taierile si tunderile repetate pentru a se mentine vreme indelungata.

Masina de tuns gard viu in aceste cazuri este mai mult decat utila. Este o ustensila care poate sa fie mecanica sau electrica si care se preteaza foarte bine pentru intretinere si arhitectura peisagistica. Ebac Tehnic din Pitesti este o societate comerciala unde veti gasi masini de tuns gard viu.

Modelul de masina de tuns gard viu propus de cei de la Ebac Tehnic prezinta multe avantaje. Este o masina care functioneaza pe benzina, ceea ce ii confera calitatea de a putea fi folosita atat in parcuri, cat si in spatii verzi mai restranse. Are o forma ergonomica ce permite utilizarea in mod usor. Toate accesoriile si dispozitivele de protectie ale masinii de tuns gard viu se incadreaza in standardele impuse de uzantele internationale.

Tot ce tine de intretinerea acestor elemente de peisagistica reprezinta un grad inalt de utilitate pentru a crea spatii incantatoare din punct de vedere estetic si mai ales pentru a contribui la protectia mediului.

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le