Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Medicinetic – De ce este important sa recurgem la implantul dentar ?

Medicinetic – De ce este important sa recurgem la implantul dentar ?

🕔08.Nov 2013

Putine sunt problemele medicale care au un impact atat de negativ asupra vietii noastre de zi cu zi, asa cum sunt cele stomatologice. Dintii lipsa pot afecta pe de o parte modul in care mancam, vorbim sau cum aratam, iar pe de alta parte pot compromite sanatatea generala a cavitatii bucale a celor mai multi dintre dumneavoastra, determinand o suprasolicitare crescuta a dintilor vecini si permitand structurii osoase de sustinere sa se deterioreze. Pe langa aceste aspecte, mai exista si durerea provocata de un dinte stricat sau cariat, o durere la care nici macar nu vreti sa va ganditi. Pentru a face ca toate aceste scenarii negative sa dispara, una dintre ramurile stomatologiei, implantologia, este cea mai indicata solutie la indemana.

Pentru o calitate desavarsita a serviciilor de implantologie dentara, firma Medicinetic din Craiova va pune la dispozitie, prin intermediul cabinetului doctorului Loreta Tohaneanu, cele mai indicate interventii in domeniu. Implantologia este o ramura stomatologica aparuta relativ recent, dar care, datorita cererii foarte mari de implanturi, a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani. In cadrul implantologiei apar mereu noi tehnici, noi materiale, noi metode chirurgicale sau protetice menite sa creasca calitatea si rata de succes a implanturilor dentare.

In ce consta serviciul implantologiei Medicinetic 

Implantul dentar de care veti beneficia in cadrul cabinetului doctorului Loreta Tohaneanu reprezinta in fapt inserarea unei radacini artificiale, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si care are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes. Practic, implantul dentar se prezinta sub forma unui “surub”, cu un relief divers, in functie de categoria din care face parte si de producator. Fixarea dintilor parodontotici se efectueaza numai cu sisteme adezive moderne. In plus in cadrul cabinetului se efectueaza si proceduri de aditie osoasa preimplantara, reconstructie osoasa, lucrari ceramice fara metal construite pe pivoti din fibra de sticla.

De ce este important sa recurgem la implantul dentar ?

Principalul rol al lucrarilor pe implanturi dentare este de a inlocui dintii lipsa preluand principalele functii ale acestora. Astfel, cu noul implant veti putea mesteca din nou, exact ca inainte cu dintii nativi. Totodata, lucrarile pe implanturi au o estetica deosebita. Acest lucru se datoreaza inlocuirii mult mai aproape de natural a dintilor lipsa comparativ cu o proteza, de exemplu.

Este foarte important sa realizam aceste implanturi si pentru ca a acoperi spatiile care apar in urma unor extractii anterioare. In urma acestora, in cavitatea bucala se vor forma mai multe spatii, caracterizate prin lipsa unitatilor dentare. Nerestaurate la timp prin lucrari dentare, in jurul acestor spatii se vor produce modificari ireversibile cu un efect negativ asupra sanatatii bucale.

Aparuta in anul 2000, firma Medicinetic din Craiova a devenit un aliat de incredere in lupta cu bolile moderne, prin programele de medicina sportiva, kinetoterapie si prin integrarea cabinetului stomatologic infiintat in 2004. Aceasta va pune la dispozitie servicii de medicina generala, sportiva si dentara.

Date de contact:

Corneliu Coposu 103, Craiova, Dolj

Telefon: 0251 310 131

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea