Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Metalkraft – scari metalice elegante si foarte practice

Metalkraft – scari metalice elegante si foarte practice

🕔28.Apr 2013

Fierul este elementul chimic cel mai intalnit pe planeta noastra, nucleul Terrei fiind compus, in mare parte, din fier, iar daca ne referim la scoarta terestra, fierul ocupa locul patru in topul celor mai prezente elemente.

Din punct de vedere istoric, fierul este folosit inca din cele mai vechi timpuri, chiar daca aliajele cu puncte scazute de topire ale cuprului au fost folosite primele. Fierul pur nu este foarte des folosit, dar in combinatie cu un anumit procentaj de Carbon, se pot realiza oteluri sau fonte cu proprietati specifice des cautate de diferitele industrii. Otelurile au in compozitia lor un procentaj intre 0.2% si 2.1% de Carbon si pot fi mult mai rezistente decat fierul, de pana la 100 de ori mai rezistente. Fontele au in compozitia lor un procent de peste 2.11% Carbon si prezinta proprietati mult mai dezirabile pentru procesele industriale.

Otelul inoxidabil este un aliaj al fierului, ce are in compozitia lui un procentaj de minim 12% Crom si prezinta importante proprietati precum rezistenta la comprimare, rezistenta impotriva celui mai mare inamic al fierului, oxidare, dar si o maleabilitatea ridicate la temperaturi mari.

Fontele pot fi albe (continut mic de Carbon si foarte fragile) sau cenusii (Carbonul se regaseste sub forma libera, de grafit, si are proprietati fizice mai bune decat alte fontelor albe).

In continuare vom vorbi despre prelucrarea metalelor si despre o anumita firma care, prin profesionalism si cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie reuseste sa prelucreze metalele, relizand produse finite foarte rafinate, elegante si foarte practice.

Firma Metalkraft, cu locatia in Craiova, ofera solutii foarte moderne si rafinate pentru cei ce doresc ca locuinta lor sa beneficieze de un aspect foarte rafinat, subtil si impunator. Aceste solutii sunt reprezentate de gama variata de produse din fier forjat, inox, dar si de o mare varietate de constructii metalice, potrivite pentru activitati industriale de mare anvergura.

Dintre aceste produse metalice amintim: scarile metalice, balustrade, porti, garduri, mobilier etc. Luciul metalelor, rafinamentul de care beneficiaza piesele metalice si eleganta lor sunt cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti astfel de produse pentru locuinta dumneavoastra. Fiind realizate din otel inoxidabil, scarile metalice si balustradele sunt foarte usor de intretinut, putand fi curatate cu o simpla stergere si, cel mai important lucru, sunt foarte rezistente impotriva oxidarii, datorita continutului de Crom din componenta otelului inoxidabil. Altfel spus, dumneavoastra nu veti avea grija faptului ca aceste piese arhitecturale, fine si elegante, se vor deteriora cu timpul, din cauza faptului ca sunt metalice.

Scarile sunt elemente constructive ce fac legatura intre diferite nivele ale unei cladiri si pot reprezenta piese arhitecturale foarte rafinate si practice daca sunt realizate de firma Metalkraft si daca in realizarea lor se folosesc cele mai bune materiale.

Scarile metalice produse de firma craioveana Metalkraft reprezinta solutii ideale pentru constructia oricarui tip de cladiri, atat rezidentiale, cat si nerezidentiale, de tipul institutiilor publice, institutiilor de invatamant etc.

Scarile metalice, fiind realizate din materiale de foarte buna calitate, pot fi folosite atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.zoom-biz.ro .

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in