Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Milucon-Hidroizolatii perfecte

Milucon-Hidroizolatii perfecte

🕔19.May 2014

Prea multa umezeala in casa? Mucegaiul si igrasia iti dau mari batai de cap? Este timpul pentru o inspectie de rutina a cladirii! S-ar putea sa ai nevoie de o noua hidroizolatie. Si pentru ca toate aceste probleme sa dispara, apeleaza la serviciile unui profesionist in domeniu: Milucon, expert in hidroizolarea tuturor tipurilor de suprafete, fie ca este vorba de subsoluri, bazine de beton, tunele, turnuri de apa, parcari, zidarie, fie de piscine sau terase. Asadar, pentru hidroizolatii executate intr-un raport optim calitate-pret, alege serviciile Milucon si bucura-te din nou de confort si de structuri sigure!

Hidroizolatii-Asigura protectia cladirilor impotriva apei

Pentru orice etapa a unei constructii, fie rezidentiala, fie industriala, partea de hidroizolatii trebuie tratata cu maxima atentie si responsabilitate, pornind de la fundatie, subsol si acoperis. In termeni generali, hidroizolatia reprezinta scutul impotriva infiltratiilor de apa, apa fiind un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra partilor sau elementelor de constructie care vin in contact cu ea.

Pardoselile, fundatiile locuintelor, subsolurile, acoperisurile sau balcoanele sunt supuse actiunii apei. Sistemul de hidroizolatii actioneaza ca o bariera ce protejeaza cladirea de umiditate si de efectele sale negative. In plus, impremeabilizarea corespunzatoare asigura starea buna a cladirii si a echipamentelor instalate in ea.

Ce trebuie sa stii despre hidroizolatii?

In constructii, o structura are nevoie de hidroizolatie deoarece betonul insusi nu este impermeabil. Hidroizolatiile se prezinta in diferite categorii, printre care: monostrat, dublustrat, dar, de asemenea, pot fi adaugate si straturi suplimentare care sa confere izolatie termica. Materialele hidroizolante se regasesc intr-o gama extrem de variata si sunt dintre cele mai performante astfel incat sa indeplineasca cu succes chiar si cele mai exigente cerinte in materie de eficienta, rezistenta, siguranta si nu in ultimul rand, de confort.

In general, hidroizolatiile se executa cu diferite tipuri de membrane, fie ca este vorba de cele cu fibra de sticla, anti radacina, cu voal de poliester, cu protectie minerala, fie de cele compozite sau autoadezive.

Iata ce trebuie sa faci pentru a obtine hidroizolatii de calitate

Printre cele mai comune semne care indica prezenta apei in structura cladirii sunt: mucegaiul, umiditatea, ziduri si podele umede, etc. Cu toate acestea, exista semne de infiltratii ale apei pe care doar un expert le poate observa. Pentru ca tu sa te bucuri de hidroizolatii eficiente tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la un specialist in domeniu: Milucon.

Daca vrei sa hidroizolezi piscina, terasa, balconul, subsolul, parcarea subterana, s.a, poti sa te bazezi pe echipa de experti a companiei Milucon. Efectuam lucrari de hidroizolatii la inalte standarde calitative, exclusiv prin intermediul celor mai noi si performante materiale. Solutiile pe care specialistii companiei le pun in parctica sunt cele adecvate si cele care se pliaza pe cazuri particulare, in functie de lucrarea pentru care au fost solicitati. In plus, acestia lucreaza curat si rapid, fara intarzieri.

Ne dorim sa oferim clientilor nostri solutii complete in domeniu, motiv pentru care, pe langa aceste servicii, iti punem la dispozitie si servicii de igenizare si cosmetizare a suprafetelor, servicii de indepartare a apei, a mucegaiului si a umezelii. Preturile sunt mai mult decat atractive, de aceea te invitam sa consulti intreaga oferta Milucon si sa alegi hidroizolatii de calitate oferite de compania noastra.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in