Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Miropa Arm Alba, garantia calitatii produselor PSI

Miropa Arm Alba, garantia calitatii produselor PSI

🕔05.Apr 2013

Stingatoare portabile, stingatoare transportabile, accesorii de prevenire si stingere a incendiilor, hidranti, picheti, costume de protectie ori piese de schimb, de calitate superioara, la cele mai avantajoase preturi de pe piata, iti sunt oferite de compania Miropa Arm din Lacram, Sebes.

Cu o experienta de 11 ani in domeniul comercializarii produselor de prevenire si stingere a incendiilor, compania pune un accent deosebit pe calitatea acestora, principala preocupare permanenta fiind multumirea tuturor clientilor si partenerilor de afaceri.

Pe langa produsele speciale activitatii de prevenire si stingerea incendiilor, specialistii Miropa Arm iti ofera si servicii de service reincarcare instinctoare cu

diferite pulberi ACC 20, ABC 40, BC.

Firma Miropa Arm are in oferta sa de produse, pe langa stingatoarele portabile si transportabile si accesorii PSI, cum ar fi racorduri, tevi de refulare, furtunuri de refulare, reductii, chei de racord si de hidranti- interiori, subterani si supraterani, sau portabili.

La Miropa Arm vei gasi si dotari optionale ale pachetului PSI, precum reductie racord B-C, ranga PSI, dulap cu materiale, teava de refulare tip C, cheie racord ABC, stingatoare portative si carosabile- cu spuma aeromecanica, pulbere sau CO2, lada cu nisip sau cheie de hidrant.

Stingatoarele portabile cu pulbere pe care le gasesti in oferta firmei Miropa Arm sunt calitative, eficiente si la preturi foarte avantajoase.
Stingatoarele portabile cu pulbere, cele mai utilizate in domeniul PSI, sunt presurizate permanent, agentul propulsor utilizat fiind azotul ce prezinta stabilitate la variatiile de temperatura si este ecologic.
Recipientii stingatoarelor sunt executati din otel sau aluminiu, acestea fiind echipate cu robineti din alama cu parghie de declansare, dotati cu supapa de siguranta cu arc pentru autodeclansare la 20-24 bari si inel de siguranta cu sigiliu.
Furtunul de evacuare al unui stingator de acest tip este executat din cauciuc cu intaritura textila stratificata si dotat cu duza din alama galvanizata, manometrul fiind de tip EBUR, de inalta precizie.
Pulberea utilizata este tip ABC sau BC produsa in Anglia; nu este coroziva, abraziva si este ecologica.
Stingatoarele din aceasta categorie se utilizeaza pentru echipamentele electrice aflate sub tensiune mai mica de 1000 V.

Stingatoarele portabile cu dioxid de carbon sunt utilizate cu precadere la stingerea incendiilor din clasele B, C si E, in spatii interioare si exterioare.
Produsele au o actiune dubla asupra focarului: inlocuiesc oxigenul atmosferic, racind in acelasi timp focarul, prin evacuarea agentului de stingere sub forma de zapada carbonica. Aceste tipuri de stingatoare au recipientul din aluminiu ori otel, fiind testate la probe de presiune de 250 bar.

Oferta firmei mai include si piese de schimb sau costume de protectie, acestea fiind anticalorice de protectie impotriva caldurii radiante, pentru toate tipurile de apropieri si patrunderi.

Iar daca ai nevoie de casti cu sau fara vizor, masti de cauciuc, cartuse filtrante, centuri de siguranta pentru pompieri ori cordite de relon pentru salvare/asigurare, cu siguranta la Miropa Arm vei gasi cele mai bune produse de pe piata.

Pentru produse de calitate in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, incheie un parteneriat cu firma Miropa Arm, liderul in domeniu !

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca