Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
All Music. Echipamentele audio necesare unei petreceri reusite

All Music. Echipamentele audio necesare unei petreceri reusite

🕔22.Jan 2014

Simti deja vibratia muzicii si inflacararea dansului dintre petrecaretii pe care i-ai invitat la party? Chiar daca mai sunt 6 luni pana la petrecerea mult asteptata de catre toti prietenii tai, petrecere data in cinstea zilei tale de nastere, trebuie sa iei fraiele de pe acum in maini si sa te apuci de organizarea ei. In acest moment, jumatate de an ti se pare o perioada foarte indepartata de timp, insa zilele trec foarte repede si tu trebuie sa te pregatesti.

De ce asa de repede? Deoarece ai nevoie, printre altele, si de echipamente audio, caci fara muzica nici o petrecere nu are viata. Multe dintre echipamentele de inchiriat nu vor mai fi disponibile cu o saptamana inainte de distractie. Rezervarile se fac din timp, sa nu uiti niciodata!

Daca nu ai bani foarte multi la dispozitie, cel mai bine este sa inchiriezi echipamentul audio. Dar, daca ai suficient monetar si esti dispus sa investesti intr-un astfel de echipament, poti sa faci si acest pas. Poate ca esti iubitor de petreceri, poate ca-ti place muzica si dansul sau poate ca ai in plan sa faci un ban, pe mai tarziu, din inchirierea echipamentului achizitionat. In toate aceste situatii, All Music iti sta la dispozitie!

Echipamenetele audio de la All Music – succes garantat pentru orice party

All Music este o firma din Constanta al carei domeniu de activitate se invarte in jurul organizarii de evenimente. De asemenea, compania se ocupa si de vanzarea sau de inchirierea de echipamente audio, video sau chiar pirotehnice, pentru o petrecere reusita, fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau doar o zi de nastere.

Si cum muzica face parte din viata noastra a tuturor, All Music a pus accentul pe vanzarea sau inchirierea de echipamente audio. Printre echipamentele care nu trebuie sa lipseasca atunci cand dai o petrecere se numara:

1. Un sistem Line-Array, care poate fi Electro-Voice sau Acoustic-Line;

2. Monitoare de scena. In aceasta categorie intra Electro-Voice, Dynacord sau modelul KV2-ESM12 pentru monitorizare pasiva;

3. BackLine Live. Boxe, microfoane, suporti pentru podea, mixer audio, bloc putere, conectica si amplificatoare;

4. Un sistem de tipul Loudspeaker;

5. Un sistem Active Speaker;

6. Processing;

7. Mixing Desks.

Acestea sunt cele mai importante echipamente audio pentru o petrecere reusita, insa All Music iti pune la dispozitie inca multe altele, in functie de necesitatile tale sau de specificul fiecarui eveniment in parte.

In plus, daca vrei ca evenimentul tau sa fie unul reusit, trebuie sa iei in calcul si experienta DJ-ului. Cel mai bine este sa apelezi la un DJ profesionist, care stie cum sa umble cu echipamentele profi, pe care tu le-ai inchiriat de la All Music.

Playlist-ul trebuie conceput cu mult timp inainte de eveniment, deoarece este important sa contina muzica din toate genurile, astfel incat toata lumea sa fie multumita. Poarta discutia asta cu DJ-ul, din timp, si nu vei avea surprize neplacute in timpul petrecerii.

Una peste alta, All Music si echipamentele sale audio iti stau mereu la dispozitie, indiferent de natura petrecerii pe care doresti sa o dai!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege echipamente audio All Music. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile All Music? Suna la numarul 0723-179.622 sau trimite un e-mail pe adresa office@all-music.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Cursuri dansul mirilor Bucuresti

Cursuri dansul mirilor Bucuresti

Fetele de mici viseaza la cea mai importanta zi a vietii lor, atunci cand vor

Mobile DJ Service va pune la dispozitie servicii profesionale DJ

Mobile DJ Service va pune la dispozitie servicii profesionale DJ

Atunci cand ai de planificat un eveniment important, vrei ca totul sa iasa perfect. Si

Formatii nunta dj aspecte de luat in calcul

Formatii nunta dj aspecte de luat in calcul

Daca va aflati in postura in care nunta dvs. se apropie, sunteti coplesiti nu doar

Povestea unei lumanari botez

Povestea unei lumanari botez

Pentru ca un botez sa fie cu adevarat reusit si de neuitat ai nevoie si

About Author