Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Oferte de cazare la Cazanele Dunarii pentru toate buzunarele doar cu Casa Mraco!

Oferte de cazare la Cazanele Dunarii pentru toate buzunarele doar cu Casa Mraco!

🕔03.Mar 2016

Ai aflat de ultimele oferte de cazare la Cazanele Dunarii puse la dispozitie de cei de la Casa Mraco? Acum este o ocazie numai buna sa ajungi sa vezi Cazanele si restul obiectivelor turistice din zona din moment ce Casa Mraco iti ofera locuri de cazare la cele mai bune preturi, indiferent de sezon. Bucura-te de oferta de cazare cu 4 nopti, din care una este gratis a celor de la pensiune si vei vedea ca iti vei mai dori sa revii!

Cele mai bune oferte de cazare Cazanele Dunarii isi asteapta clientii

Cu totii stim cat de greu este sa beneficiezi de oferte excelente de cazare la Cazanele Dunarii, mai ales in plin sezon. Dar nu va mai fi cazul sa te ingrijorezi ca nu vei dispune de un loc de cazare in aceasta regiune spectaculoasa daca te adresezi celor de la Casa Mraco. Casa Mraco iti ofera conditii optime de cazare de care trebuie sa profiti ori de cate ori vrei sa vizitezi Cazanele Dunarii.

Mereu cu oferte de cazare Cazanele Dunarii mai mult decat avantajoase, cei de la Casa Mraco te asteapta pentru a te bucura de liniste, dar si pentru a-ti lua un ragaz de la orice alta activitate. De cele mai multe ori, la rezervarea a 3 nopti de cazare la Casa Mraco, ti se ofera o noapte in plus gratis din partea pensiunii.

Toate aceste oferte de cazare Cazanele Dunarii precum si discounturi promotionale iti pot fi aduse la cunostinta daca devii turist fidel al celor de la Casa Mraco sau alegi sa te inscrii in baza lor de date. Odata ce ai optat pentru acest lucru, vei fi informat de fiecare data prin SMS in legatura cu cele mai noi oferte de cazare.

 Casa Mraco iti propune oferte de cazare Cazanele Dunarii in orice sezon!

Pensiunea Casa Mraco garanteaza in fiecare an cele mai bune oferte de cazare Cazanele Dunarii pentru toti turistii care vor sa petreaca un sejur intr-un loc deosebit. Indiferent ca este vorba despre un concediu, o sarbatoare legala sau chiar un weekend obisnuit, nu ar strica sa faci o vizita celor de la Casa Mraco si sa te bucuri de tot ce vei gasi acolo.

Cabana amenajata in stil rustic dispune de tot ce trebuie pentru a garanta un nivel de confort sporit pe parcursul a catorva zile. Cu un numar total de 13 locuri de cazare, pensiunea Casa Mraco prezinta avantajul ca poate fi inchiriata in totalitate sau pe camere. Cele 4 dormitoare si 2 livinguri care pot fi inchiriate dispun de toate conditiile necesare pentru ca tu sa ai parte de liniste, intimitate si relaxare.

Faptul ca este situata intr-un loc aparte, in mijlocul naturii, langa numeroase puncte de interes care nu trebuie ratate face ca aceasta pensiune din Duhova sa fie atat de cautata, mai ales in sezonul estival. Turistii care isi planuiesc sa ajunga pana la Cazanele Dunarii aleg sa se bucure de toate facilitatile oferite de Casa Mraco: loc de gratar si pentru foc de tabara, foisoare, poienita, spatiu de pescuit etc.

Ori de cate ori nu stii unde ai putea evada pentru cateva zile, contacteaza-i pe cei de la Casa Mraco pentru a vedea daca mai au locuri de cazare libere. In acest fel, vei putea petrece cateva zile minunate intr-un loc de poveste, mai aproape de natura.

Casa Mraco – si vei putea beneficia de oferte avantajoase de cazare la Cazanele Dunarii!