Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Panze gater de inalta calitate si precizie de la Metamob

Panze gater de inalta calitate si precizie de la Metamob

🕔12.Nov 2015

Industria de prelucrare a lemnului este una dintre cele mai vechi industrii care au aparut la noi in tara. La inceput s-a dezvoltat sub forma unor ateliere mestesugaresti iar mai tarziu au inceput sa apara si fabricile de prelucrare a lemnului.

Dezvoltarea tehnologica a dus la introducerea in fabrici a unor echipamente automatizate, mult mai eficiente si rapide pentru prelucrarea lemnului. Avand acest ajutor la dispozitie, prelucrarea lemnului a devenit mult mai usoara rezultand productii mult mai mari dar si in serie reusind sa satisfaca un necesar din ce in ce mai ridicat de materie prima dar si de produse finite.

Metamob va ofera panze gater cu precizie inalta

Metamob pune la dispozitia dumneavoastra inca din anul 1997 accesorii pentru echipamentele de prelucrare a lemnului de inalta calitate, astfel incat sa reusiti sa va optimizati munca. Printre accesoriile pe care vi le oferim se numara si panze gater care reprezinta practic scule taietoare care sunt montate in ramele de taiere. Aceste panze gater sunt folosite pentru a fi utilizate pentru procesarea in plan longitudinal a bustenilor de catre gaterele verticale pentru obtinerea de cherestea, grinzi sau prisme.

Pentru a consulta oferta noastra completa de accesorii nu trebuie decat sa ne accesati site-ul nostru www.metamob.ro unde veti gasi totodata si datele noastre de contact pentru a plasa o comanda ferma.

Caracteristicile panzelor pentru gater si oferta noastra

Aceste panze gater au forma unor lame dreptunghiulare sau trapezoidale cu dinti dispusi pe o singura margine sau pe ambele margini. La gaterele verticale panzele se monteaza in rame unde este stabilit si modelul de taiere. In rama panzele de gater sunt asezat inclinat fata de verticala pentru a evita frecarile dintre fundul taieturii si fetele de asezare a dintilor la cursa de ridicare a panzei..

Aceste panze gater se executa in doua moduri la compania noastra, astfel incat indiferent de preferinte sa aveti de unde alege.  Asadar, acestea se realizeaza dupa placute si dupa modalitatea de ceaprazuire. Avem disponibile panze gater cu lungimi cuprinse intre 1000 – 2000 mm si latimi intre 140 – 160 si grosimi intre 2,0 – 2,2, realizate din otel 75Cr1.

Aceste panze gater ofera o precizie ridicata pentru debitarea lemnului, astfel incat nu rezulta rebuturi care nu se pot recupera. Un alt avantaj al lor este prezentata de calitatea superioara pe care o ofera lucrarilor dar si de durata de utilizare indelungata pe care o ofera.

Datorita fortei mari pe care o au in urma setarii unei tensionari corecte, se obtin materiale prelucrate la o calitate inalta, astfel incat aceste panze gater oferite de Metamob devin alegerea perfecta pentru orice profesionist.

Solicitati chiar azi o oferta personalizata

Avand o experienta impresionanta in acest domeniu, putem sa va oferim solutii personalizate, astfel incat sa puteti alege accesoriile potrivite. Prin a alege accesoriile potrivite si utilizarea lor corespunzatoare se reduc in mod considerabil timpii morti.

Pentru a solicita o oferta personalizata nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.metamob.ro unde veti gasi datele noastre de contact prin intermediul carora puteti sa solicitati si informatii utile care va vor ajuta sa va optimizati munca.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un