Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proaquapure- Reda apei viata

Proaquapure- Reda apei viata

🕔10.Mar 2014

Fiabilitate ridicata, costuri de exploatare si intretinere reduse, rezistenta deosebita si durata indelungata de viata. Acestea sunt pe scurt, doar o mica parte din beneficiile pe care le ofera statiile de epurare, o solutie optima menita sa rezolve problemele utilizatorilor casnici si ale agentilor economici in domeniul apelor menajere si reziduale. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de statii de epurare, realizate dupa inalte standarde de calitate, solutia vine de la Proaquapure, firma ce activeaza in domeniul tratarii apelor uzate, a celor uzate menajere si industriale, oferind produse specializate in acest scop.

Epurarea apelor- Responsabilitatea pentru un mediu mai curat

Este o certitudine: din cauza a mai multor factori poluanti, prezenti peste tot in lume, calitatea apelor are de suferit. Prin urmare, principala masura practica de protectie a calitatii apelor de suprafata este sa epuram apele uzate, astfel incat sa ne oferim dreptul la un stil de viata sanatos. Dar ce inseamna epurare? Ei bine, epurarea reprezinta procesul complex de retinere si neutralizare a substantelor daunatoare dizolvate, in suspensie sau coloidale prezente in apele industriale sau menajere. Principalul scop este de a imbunatati calitatea acestor ape pentru a putea fi deversate in emisar fara a prejudicia flora sau fauna. Mai mult decat atat, dupa ce apa este curatata in statii de epurare acesta poate fi refolosita in anumite domenii sau procese tehnologice. Epurarea apei se face in functie de caracteristicile apei, precum si de necesitatile utilizatorului, astfel incat procesul in sine poate fi unul complex sau simplu. Asadar, epurarea apelor uzate in statii de epurare se imparte in: retinerea sau neutralizarea substantelor nocive sau prelucrarea substantelor rezultate din prima operatiune denumite namoluri.

Tipuri de instalatii de epurare:

– separatoare de grasimi, sunt utilizate in general de restaurante, cantine si carmangerii inainte de deversarea in canalizare sau in statii de epurare

– separatoare de hidrocarburi, sunt utilizate in spalatorii auto si in parcari

– statii epurare ape menajere individuale

– statie eputare ape menajere pentru comunitati SBR (Sequential Batch Reactor)

– statii epurare ape industriale SBR

Proaquapure-Din grija pentru mediul inconjurator

Proaquapure iti pune la dispozitie o gama diversificata de statii epurare a apei, bazate pe procedeul biomasei fixate, scufundate si aerate sau pe procedeul SBR, cunoscut si ca ¨namol activat¨. Statiile de epurare oferite de Proaquapure se remarca prin eficienta deosebita, reusind sa curete apele menajere in proportie de 98%. Mai mult decat atat, acestea se instaleaza usor si nu necesita intretineri suplimentare. Din portofoliul de produse Proaquapure fac parte urmatoarele modele de statii de epurare:

– Oxyfix C90

– Oxykit (bazate pe procedeul de biomasa fixata)

– Klaerofix ( bazat pe procedeul de epurare SBR)

– Airoxy (bazat pe procedeul de epurare SBR)

– Klaerocom

– Klaeropro

Toate acestea sunt statii de epurare bazate pe tehnologii inovatoare, de ultima generatie. In plus, statiile de epurare oferite de Proaquapure sunt insotite de certificari specifice si termene de garantie extinse. Proaquapure distribuie in toata tara produse din categoriile: epurare, dezinfectie apa, dedurizare, sisteme de filtrare de sedimente si sisteme de utilizare a apei pluviale. Numarul mare de colaborari cu firme de renume vine sa confirme profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de compania Proaquapure. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un