Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Profinstal – solutii eficiente de iluminat

Profinstal – solutii eficiente de iluminat

🕔17.May 2013

Doriti o colaborare cu o companie profesionista in domeniul iluminatului interior sau exterior? Aveti nevoie de corpuri de iluminat eficiente, economice si care sa se incadreze in aspectul general al locuintei dumneavoastra? Cea mai buna solutie pentru aceasta situatie este sa apelati la o companie a carei specializare se indreapta catre domeniul iluminatului, o companie precum Profinstal.

Profinstal, profesionistii instalatiilor, va ofera o gama variata de corpuri de iluminat, de la companii de renume, pe plan mondial, la preturi foarte avantajoase. Corpurile de iluminat oferite de societatea bacauana sunt de diferite forme si dimensiuni, fiind capabile sa se incadreze in orice stil arhitectural, de interior sau de exterior.

Profinstal s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor o gama diversificata de servicii si produse din domeniul instalatiilor electrice, precum: servicii de montaj, intretinere si service, dar si produse diverse utilizate in aria instalatiilor si echipamentelor electrice. Societatea detine certificare si acreditare de autoritate din partea societatilor romane, din acest domeniu, indeplinind astfel criteriile de calitate stabilite la nivel national si european.

Profesionistii companiei executa lucrari de instalatii electrice pentru constructii, linii electrice aeriene si subterane, bransamente aeriene si subterane, instalatii paratraznet, prize, instalatii aer conditionat, verificari si intretinere pentru instalatiile electrice si lista poate continua.

Pentru companiile ce activeaza in domeniul energetic, compania ofera o serie de produse si echipamente precum: cabluri, sisteme de sustinere, corpuri de iluminat, elemente componente pentru tablourile electrice, sisteme de protectie si de imbinare etc.

Corpurile de iluminat comercializate de compania Profinstal provin de la firme de renume precum Philips, Elba sau Lanzini si pot fi utilizate in aproape orice domeniu de activitate (industria alimentara, constructii industriale, iluminatul public, showroom-uri, spatii comerciale si cladiri rezidentiale).

De ce ar trebui sa tinem cont atunci cand alegem corpurile de iluminat ale unui spatiu? In primul rand ar trebui sa tinem cont de anumiti factor tehnici, precum dimensiunea spatiului si locatia lui (interioara sau exterioara). In al doilea rand, utilizatorul trebuie sa tina cont de factori economici, precum costul si consumul de energie al acestor corpuri. Spre exemplu, pentru spatii mai mici, vom alege corpuri de iluminat cu o putere si dimensiuni mai mici.

Daca aveti nevoie de iluminarea unui spatiu comercial, acesta avand o suprafata mai mare decat in cazul unui apartament, veti alege o serie de corpuri de iluminat cu o putere mai mare, acestea fiind capabile sa ilumineze intreaga suprafata, in acelasi timp incadrandu-se in profilul constructiv al spatiului.

Diferite spatii cer diferite niveluri de iluminare, spre exemplu, un showroom va avea nevoie de un grad mare de iluminare, pe cand intr-un restaurant, puteti crea o atmosfera placuta si relaxanta, alegand un stil ambiental redus de iluminare.

Daca v-ati hotarat, compania vine din nou in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va servicii de instalare si punere in functiune a corpurilor de iluminat si garantie pentru lucrarile executata.

Date de contact:

Denumire:  Profinstal

Domenii:  Electrice / Electronice / Electrocasnice, Servicii

 Corpuri de iluminat, Montaj si instalatii / Intretinere

 Romania, Bacău, Bacău, Str. Logofat Tautu, Nr. 5A

 www.profinstal.ro

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.zoom-biz.ro .

 

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste