Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proiectarea sistemelor de vidanjare oferita de Sonnek Engineering

Proiectarea sistemelor de vidanjare oferita de Sonnek Engineering

🕔01.May 2013

Daca aveti o locuinta care nu este racordata la reteaua de canalizare, solutia pentru eliminarea apelor reziduale este instalarea unui sistem de vidanjare. Aceste sistem de vidanjare va rezolva problema apelor reziduale. In linii simple, acest sistem de vidanjare este alcatuit dint-o fosa septica si dintr-o pompa de apa. In continuare vom discuta despre fosa septica si despre pompele de apa si despre cum, aduse impreuna, vor da nastere unui sistem ingenios de eliminare a apelor reziduale din locuinta dumneavoastra.

Fosa septica este un element important al sistemului de vidanjare. Acest element este realizat sub forma unui recipient. Recipientul fosei septice este instalat mult sub nivelul  terenului si are ca principal obiectiv colectarea apelor menajere produse pe o proprietate.

Fosele septice, in functie de nevoile utilizatorilor pot fi realizate din beton, polietilina sau din fibra de sticla. Acestea sunt prevazute in interiorul lor cu una sau mai multe cavitati ce joaca diferite roluri in procesul de canalizare al apei menajere uzate.

In una dintre cavitatile fosei septice se face separarea fecalelor de reziduurile grele. Apa care paraseste sistemul de evacuare din locuinta are o viteza mult mai ridicata, fata de viteza cu care este primita in fosele septice. Aceasta miscosare a vitezei se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv, deobicei o pompa de apa, si are rolul de a evita depunerea in suspensie a reziduurilor datorita agitarii mineralelor.

In urma proceselor chimice din interiorul foselor septice, se degajeaza o anumita cantitate de gaze ce este scoasa in interior prin intermediul unei retele de evacuare. Substantele cu densitate mai mare precum uleiurile se vor situa la suprafata amestecului, iar apa si celelalte se vor situa in partea de jos a fosei septice.

Materialele grele vor ramane pe fundul primului compartiment, apa continuandu-si drumul spre al doilea compartiment unde se va finaliza procesul de curatare a apei. La aceasta trecere apa nu este potabila, fiind in proportie de 90% curatata. Dupa cateva zile, apa va fi evacuta printr-un filtru natural format din nisip si pietris. La un inverval de timp stabilit in functie de capacitatea fosei septice, reziduurile materiale din primul compartiment vor fi drenate cu ajutorul unor echipamente speciale.

Pompa de apa are rolul de a impinge cantitatea de apa reziduala din interiorul locuintei catre sistemul de vidanjare, implicit catre fosa septica.

Compania Sonnek Engineering, infiintata in anul 1930 s-a specializat recent in tot ceea ce inseamna activitatea fluidelor, dezvoltand pompe si sisteme de pompare foarte eficiente, in concordanta cu  standardele internationale din acest domeniu.

Compania germana Sonnek Engineering  ofera clientilor servicii de proiectare, montaj si actionare a sistemelor de vidanjare, astfel ca pentru a rezolva problema apelor reziduale, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apelati la serviciile companiei germane. Acestia, prin profesionalism si seriozitate vor realiza pentru dumneavoastra sisteme de vidanjare optime si eficiente pentru orice tip de locatie, chiar si pentru vidanjarea iahturilor, trenurilor, autocarelor etc.

In functie de nevoile si cerintele clientilor, sistemele de vidanjare pot fi realizate fie mobile, stationare sau complexe.

Puteti citi un articol interesant despre serviciile de tractari auto accesand link-ul urmator http://blog.zoom-biz.ro/?p=1898 .

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in