Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Promed Impex – deratizare si dezinsectie garantata !

Promed Impex – deratizare si dezinsectie garantata !

🕔26.Apr 2013

Compania Promed Impex cu sediul in Bucuresti le ofera clientilor si partenerilor de afaceri cele mai profesionale servicii de dezinsectie si deratizare in spatii de locuit si nu numai, la cele mai mici preturi de pe piata.

Cu o experienta de 13 ani in domeniu, firma este deja un nume pe piata de profil, calitatea serviciilor executate de-a lungul anilor reflectandu-se cel mai bine in portofoliul impresionat al clientilor.

Personalul calificat al firmei este mereu la dispozitia dumneavoastra, in combaterea rozatoarelor si a insectelor ce va dau dureri de cap fiind utilizate doar substante avizate de Ministerul Sanatatii, non-toxice pentru om si animale si inodore.

Ori de cate ori aveti probleme, ori de cate ori doriti sa scapati de musafirii nepoftiti rapid si fara dureri de cap, apelati cu incredere la serviciile companiei Promed Impex, specialistul lucrarilor de dezinsectie si deratizare.

Profesionistii firmei fac dezinsectii si deratizari in spatii deschise, dar si in gradinite, scoli, ori unitati hoteliere si din alimentatia publica.

Folosind metode eficiente si utilizand aparatura si echipamente de ultima generatie, personalul calificat al companiei Promed Impex va garanteaza eficienta serviciilor oferite.

Deratizarea reprezinta totalitatea masurilor aplicate de specialistii in domeniu pentru distrugerea rozatoarelor dintr-o incinta, stiut fiind faptul ca soarecii si sobolanii sunt un adevarat pericol pentru sanatatea umana.

Toate rozatoarele pot transmite boli grave, ce ne pot cauza trichiniloza, toxinfectii alimentare, leptospiroza, febra aftoasa, bruceloza, gastroenterita virotica, etc.

Pe langa faptul ca distrug tot ce le iese in cale, rozatoarele se inmultesc foarte repede si in numar mare, astfel ca pentru a scapa rapid de ele este nevoie sa apelam la serviciile unei firme specializate, precum Promed Impex.

Stiati ca sobolanii si soarecii ajung la maturitate sexuala intre 2-3 luni, au perioada de gestatie destul de redusa (16-21 zile) si fata intr-un an de 8 ori ?

Firmele care se respecta stiu ca pentru eficienta maxima trebuie sa foloseasca mai multe metode de lucru:

  • Metoda chimica – se folosesc substante raticide ce au un efect letal, acestea fiind amplasate de personalul calificat in locatii bine stabilite
  • Metoda ecologica –  echipa desemnata de firma prinde si imobilizeaza rozatoare in capcane speciale, tehnica implicand insa anumite riscuri. Dupa prinderea si imobilizarea rozatoarelor, acestea sunt transportate in conditii de maxima siguranta in dispozitive speciale, fiind distruse ulterior prin metode speciale
  • Metoda mixta – consta in combinarea metodei ecologice cu cea chimica, eficienta fiind maxima in acest caz

Substantele utilizate de firma Promed Impex in combaterea rozatoarelor sunt incadrate in grupele III si IV de toxicitate in lista pesticidelor avizata de Ministerul Sanatatii. Utilizand doar produse de ultima generatie, fabricate de companii de renume in domeniu, specialistii companiei Promed Impex va garanteaza calitatea tuturor lucrarilor efectuate, indiferent de gradul de infestare.

Promed Impex – compania care are tot ceea ce ii trebuie pentru a te ajuta sa scapi de musafirii nepoftiti, in cel mai scurt timp !

Deratizarea se face rapid si curat, substantele folosite nu sunt daunatoare omului sau animalelor, iar preturile practicate sunt mai mult decat avantajoase.

Alege-i pe cei mai buni cand vine vorba de curatenia si sanatatea familiei tale!

Alege parteneriatul cu firma Promed Impex, specialistul care te scapa rapid de griji!

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat