Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Red Dot – protectia si siguranta afacerii tale!

Red Dot – protectia si siguranta afacerii tale!

🕔19.Feb 2013

Ai nevoie de detectie externa, ​​de securitate in cladire, sau de protectie in zonele interne cheie ? 

Vrei camere de luat vederi, incepand de la micile birouri si pana la cladirile comerciale mari, dar si sisteme analogice sau IP ?

Red Dot iti ofera solutia – sisteme de securitate sau sisteme de alarma personalizate, instalate in mod profesional si intretinute in mod regulat!

RCompania are o experienta de 7 ani in domeniu, fiind deja recunoscuta pe piata de profil pentru profesionalismul si calitatea serviciilor oferite, dar si pentru orientarea si seriozitatea manifestata fata de clienti.

In fiecare zi a saptamanii, 24 de ore din 24, firma iti ofera produse, servicii si solutii integrate, adaptate cerintelor specifice de business, de la proiectare si instalare, pana la intretinerea infractructurii pentru transferul de voce si date.

Politica adoptata de Red Dot se bazeaza pe adaptarea permanenta si corecta a experientei angajatilor la cerintele pietii, motiv pentru care in acest moment profesionistii firmei sunt in masura sa va ofere cele mai bune produse si servicii, la preturi fara concurenta si exact atunci cand aveti nevoie.

Red Dot iti ofera expertiza calificata in :

– Sisteme de Cablare Structurata
-Servicii profesionale legate de rețele și comunicații
– Infrastructura audio și video
-Sisteme de securitate
– Smart Home si in cladirile inteligente

Mereu preocupati de satisfacerea nevoilor clientilor, Red Dot se mandreste cu gama larga de calificari, ca cele in sisteme de cablare structurata (companie certificata de MolexPN si 3M), servicii profesionale pentru routere, switch-uri si alte echipamente de comunicatii de date cu SLA de 4h sau mai putin, sisteme de adresare publica, videoconferinte, integrare audio/video, CCTV, control acces si alarme (firma autorizata), Smart Home si expertiza in domeniul Intelligent Building.
Red Dot isi extinde in fiecare zi portofoliul de produse si servicii oferite, mentinandu-si in acelasi timp si pozitia cheie de pe piata Transilvania.

Firma are principiile clar stabilite:

-promovarea celor mai noi si avansate tehnologii pentru asigurarea securitatii clientilor, puterii de dezvoltare si cresterii economice

-integrarea in afacerile clientilor

-abordarea tehnologiei intr-un sens nou

-mentinerea permanenta a contactului cu noile tehnologii aparute pe piata

Sistemele de securitate au devenit o necesitate critica, ele fiind rareori optionale.

Furtul de materiale, date cu caracter secret ce pot fi extrem de paguboase pentru orice afacere, poate fi prevenit prin instalarea unui sistem de supraveghere adecvat.

Sistemele protejeaza atat viata, cat si proprietatea, motiv pentru care se impune instalarea si intretinerea lor de catre un personal specializat si competent.

Birou mic cu control acces si pontaj ori sediu de corporatie cu mii de angajati – pot fi configurate prin gama larga de sisteme de control acces, cu caracteristica speciala, respectiv managementul centralizat dintr-un singur punct al tuturor site-urilor , ce faciliteaza urmarirea in mod eficient a performantei angajatilor, fara nici un fel de risc pentru management.
Camere de luat vederi, incepand de la micile birouri si pana la cladirile comerciale mari, dar si sisteme analogice sau IP pot fi instalate si in domeniul CCTV.  Toate solutiile se adapteaza, in functie de cerintele si exigentele clientilor!

Ai nevoie de detectie externa, ​​de securitate in cladire sau de protectie in zonele interne cheie?  Red Dot  are solutia – sisteme de securitate sau sisteme de alarma personalizate, profesional instalate si intretinute in mod regulat.

 

 

Similar Articles
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

Nu trebuie sa luam de bun ce vedem in filme, adica faptul ca o casa

Sisteme de alarma Break Sistems

Sisteme de alarma Break Sistems

De multe ori suntem luati prin surprindere de cat de usor se intampla unele accidente