Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Requiem – transport funerar profesional

Requiem – transport funerar profesional

🕔24.Feb 2013

Inmormantarea este un eveniment trist din viata noastra. Acesta trebuie tratat cu piosenie, respectandu-se, in functie de religie, obiceiurile si traditiile necesare.

O foarte mare parte dintre religiile lumii cred in ‘trecerea lina’, usuarea sau eliberarea sufletului catre lumea de dincolo.

O parte importanta din cadrul inmormantorilor consta in pregatirea propriu-zisa. Aici vorbim de pregatirea si servirea alimentelor pentru ‘calatoria’ decedatului, dar si pentru cei ramasi pe pamant, de pregatirea in materie de imbalsamare, loc de veci, transportul celui trecut in lumea de dincolo si pot fi multe altele.

Cei apropiati decedatului, in general, sunt foarte afectati de acest eveniment si pot fi luati prin surprindere. Este de nedorit ca perplex-ul acesta sa afecteze in vreun fel ritualul inmormantarii.

Firma Requiem, cu o experienta de 10 ani in domeniul pompelor funebre, vine in ajutorul clientilor in aceste momente covarsitoare din viata lor si ii ajuta sa duca la indeplinirea ritualul inmormantarii.

Oferind o gama completa de servicii funerare, firma clujeana doreste sa construiasca decedatului ‘o punte lina’ catre lumea de dincolo, astfel apropiatii raposatului sa poata trai cum se cuvine aceste momente, fara grija cosciugului, transportului, locului de veci sau al priveghiului.

Aceasta gama completa de servicii funerare consta in:

  • comercializarea de sicrie si accesorii necesare pentru ritualul funerar;
  • preluarea, manipularea, cosmetizarea si imbalsamarea decedatului;
  • restaurant propriu pentru organizarea mesei comemorative;
  • transport corespunzator intern si international;
  • in functie de nevoile clientilor, firma poate oferi consultanta in ceea ce priveste documentatia pentru obtinerea ajutorului de inmormantare;
  • la cerere, firma Requiem se poate ocupa si de obtinerea autorizatiei de la Institutul de Medicina Legala in privinta incinerarii.

Serviciul de transport funerar este realizat de catre soferi profesionisti, cu o vasta experienta, pe masini autorizate  marca Volkswagen sau Mercedes. Programul fiind 24 din 24, masina poate fi solicitata oriunde si oricand, asigurandu-se promptitudine in desfasurarea serviciul de transport funerar. Firma poate raspunde solicitarilor atat din interiorul tarii, cat si din afara tarii.

In cazul transporturilor internationale se recurge la o masina autorizata international, prevazuta cu sistem frigorific cu temperaturi intre doua grade Celsius si minus doua grade Celsius.

Profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea si consideratia pentru client sunt punctele forte de care da dovada firma, iar acestea o recomanda ca alegerea corecta pentru buna desfasurare a unei inmormantari.

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le