Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Rexton Rentcar – partenerul inchirierilor auto avantajoase!

Rexton Rentcar – partenerul inchirierilor auto avantajoase!

🕔24.Apr 2013

Compania Rexton Rentcar din Bucuresti iti pune la dispozitie cele mai bune servicii de inchirieri auto de pe piata, la preturi fara concurenta.

Cu o experienta semnificativa in domeniu, firma bucuresteana este gata sa iti ofere consilierea de specialitate de care ai nevoie pentru a te hotara asupra autoturismului pe care iti doresti sa il conduci.

Rexton Rentcar dispune de un vast parc auto, in interiorul caruia vei gasi modele variate de autoturisme din gamele Renault, Dacia, Toyota, Chevrolet, Opel, Ford, etc.

Pe langa inchirierea unui autoturism, Rexton Rentcar iti mai poate pune la dispozitie si servicii de transfer persoane ori servicii de inchirieri masini cu sofer, atat pentru situatia in care nu vrei sa conduci, cat si daca nu posezi un carnet de conducere valabil. Clientul este cel care stabileste destinatia, reprezentantii firmei ocupandu-se de restul.

Rexton Rentcar este o firma care se respecta, costurile de inchiriere afisate pe pagina oficiala a companiei fiind finale, fara alte taxe ascunse incluse, pe care ai fi obligat sa le platesti ulterior.

Serviciile de inchirieri auto pe care Rexton Rentcar le pune la dispozitia partenerilor sai de afaceri sunt de cea mai buna calitate, preturile fiind mult sub cele practicate de concurenta, atat pe raza municipiului Bucuresti, cat si la aeroportul Otopeni.

Tarifele serviciilor de inchirieri auto, modelele si tipurile de masini disponibile in parcul auto si conditiile de inchiriere se regasesc pe pagina oficiala a companiei, unde puteti eventual sa va faceti din timp si o rezervare.

Oferta de servicii pe care Rexton Rentcar o pune la dispozitia clientilor sai este variata:

 • Livrarea gratuita a autoturismului la aeroport sau in alta locatie din Bucuresti in timpul orelor de program 07.00-22.00
 • Receptionarea gratuita a masinii la aeroport sau in alta locatie din Bucuresti in timpul orelor de program 07.00-22.00
 • Asigurarile RCA si CASCO – incluse in pretul serviciului
 • Taxa de drum – Rovinieta inclusa in pretul serviciului
 • Lanturi antiderapante, pe perioada iernii – incluse in pretul serviciului

In functie de preferintele sau cerintele clientilor, contractul de prestari servicii poate fi incheiat fie la unul din aeroporturile din Bucuresti, fie chiar la locatia unde se doreste predarea in primire a autoturismului, profesionistii Rexton Rentcar fiind foarte responsabili si flexibili.

Printre avantajele parteneriatului cu firma Rexton Rentcar enumeram faptul ca Rexton Rentcar nu are inscriptionate masinile cu marcaje de genul “Inchirieri auto Bucuresti”, dar si ca toate autoturismele fiind atent verificate din punct de vedere tehnic inainte de inchiriere si dotate cu echipamente specifice fiecarui sezon in parte.

Si pentru ca practica cele mai mici preturi de pe piata, Rexton Rentcar este gata sa va returneze de doua ori contravaloarea serviciilor de inchiriere, in situatia in care gasiti oferte mai bune la concurenta.

Preturile de inchiriere incep de la 16 euro/zi (perioada minima 3 zile), ele ajungand pana la 12euro/zi, in situatia in care contractul de inchiriere este mai mare de 30 de zile.

Conditiile de inchiriere a unui autoturism de la firma Rexton Rentcar sunt relativ simple :

 • Persoana care va conduce masina (sau conducatorul desemnat) semneaza contractul cu firma, aceasta trebuind sa aiba minim 21 de ani impliniti, sa faca dovada ca poseda permis de conducere valabil si sa aiba o experienta in trafic de minin 2 ani
 • Tarifele pentru inchirieri masini sunt in euro, contin TVA-ul si implicit asigurarile catre terti. Plata aferenta inchirierii masinii se face in avans pentru toata perioada dorita de catre client, valoarea monedei euro fiind cea practicata de BNR in momentul efectuarii platii
 • Livrarea si restituirea masinii se face conform contractului inchirieri auto la locul, data si ora indicata de client. Pentru livrarea/restituirea masinii pe raza orasului Bucuresti, sau la aeroporturile Henri Conada (Otopeni) sau Baneasa in intervalul orar: 7.00-22.00 nu se percep taxe suplimentare. In cazul in care solicitarea este pentru intervalul orar 22,00-7.00 se va achita suplimentar 10 €.
 • Livrarea/restituirea masinii solicitate prin serviciul rent a car se poate face si in alte locatii din tara cu acordul proprietarului masinii, pe baza unui tarif convenit si a unor conditii convenite de ambele parti.
 • Firma preda clientului masina in conditii generale bune, orice informatie asupra conditiilor de prezentare fiind trecuta in contract.Clientul se obliga prin semnarea contractului de inchirieri auto ca va returna masina in conditii perfecte, impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele din dotare la locul, data si ora precizate in contract.
 • In cazul intarzierii anuntate de pana la o ora fata de cea specificata in contractul inchirieri auto semnat, nu se percep taxe suplimentare. Daca masina inchiriata este returnata cu o intarziere anuntata mai mica de trei ore fata de cea specificata in contract, se va percepe un tarif suplimentar echivalent cu inchirierea pentru o jumatate de zi. Pentru intarzieri mai mari de trei ore se percepe ca tarif suplimentar suma echivalenta unei zile de inchiriere auto.
 • La expirarea datei si orei precizate in contractul de inchirieri masini, respectivul act devine nul in cazul in care proprietarul rent a car si solicitantul nu doresc o prelungire a contractului sau alte conditii convenite anterior.
 • Daca la expirarea contractului de inchiriere auto autoturismul nu este predat in conditiile prevazute, firma isi rezerva dreptul sa declare furat autoturismul la politie.

Pentru masini de calitate, la cele mai mici preturi si conditii excelente de inchiriere, alege parteneriatul cu firma Rexton Rentcar !

Compania Rexton Rentcar – partenerul inchirierilor auto avantajoase!

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din

Tractari auto Brasov-preturi mici

Tractari auto Brasov-preturi mici

Uram cu totii acel moment cand ramanem cu masina undeva pe drum si asta nu