Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
River Company – eficienta si calitate

River Company – eficienta si calitate

🕔23.Sep 2013

Mai daunator decat orice intr-o casa este praful. Poate va alarmati cand vedeti mucegai sau insecte in casa. Credeti insa ca acestea sunt singurelele pericole si neplaceri care va pandesc? Un dusman foarte agresiv este praful, care se aseaza peste tot si care va poate crea probleme de sanatate. Chiar daca uneori nici nu-l observati, praful se poate depune oriunde, pe parchet, mobilier, aparatele electronice, oglinzi, in baie, in camara, peste tot. V-ati gandit ca, pe langa inconvenientul de ordin estetic, acesta poate afecta sanatatea familiei dumneavoastra?

Ei bine, daca vreti sa mentineti cantitatea de praf din atmosfera in parametrii normali, apelati la sistemele de ceata artificiala oferite de compania River Company. Pe langa razboiul cu praful, aceste sisteme va ajuta sa mentineti un grad optim de umiditate si o anumita temperatura in incaperea dumneavoastra. Iar polivalenta acestor servicii nu se opreste aici. In cazul in care doriti sa obtineti anumite efecte speciale pentru diverse amenajari urbanistice, ele sunt solutia ideala. De asemenea, se pot folosi si in incinta teraselor, a cluburilor, la piscine, atat pentru efectele decorative impecabile obtinute, cat si pentru a racori atmosfera pe timp de vara.

Gama de produse si servicii a companiei River Company din Maramures nu se rezuma doar la sisteme de ceata artificiala si continua cu echipamente profesionale de curatenie industriala care se impart in:
– aparate de spalat cu presiune (marca Hawk si Mazzoni).
– pompe de presiune (marca Hawk).
– echipamente de maturat si aspirat profesionale (marca Mazzoni)

In afara de comercializare, firma se ocupa si de montarea si punerea in functiune pentru pompele de presiune si utilajele complete profesionale de spalat cu presiune. Mai mult, firma ofera de asemenea piese originale de schimb. Compania din nordul tarii face si service autorizat pentru toate produsele marca Hawk si Mazzoni, astfel ca siguranta investitiei este totala.

Produsele firmei River Company sunt extrem de importante pentru orice activitate industriala. Astfel, in cadrul unui service auto, accesoriile de echipamente pentru curatenie industriala sunt cele mai bune solutii. Se intampla zilnic intr-un service sa trebuiasca sa speli o masina de ulei sau diferite alte substante. Ei bine, in acest caz dozatorul cu spuma, pistolul de presiune care dispune de mai multe presiuni de lucru, de la 150 la 500 bar, si lancea de spalare sunt cele mai bune ajutoare.

Mergand mai departe si oprindu-ne la marile lanturi de magazine, acestea pot avea nevoie oricand de utilaje de spalat pardoseli. In aceasta instanta, produsele River Company, provenite din gama Mazzoni, de tip ride-on (cu om la bord) si brio pot fi folosite la spalat si aspirat pavimente, linoleum, gresie, marmura, parchet laminat, fiind dotate cu una sau doua perii de frecat si rezervor de apa cu detergent.

Tot in Baia Mare, River Company pune la dispozitia clientilor si o oferta variata de aparate de spalat cu presiune, atat pentru casa dumneavoastra cat si pentru gradina, precum si pompe cu presiune, pentru aspiratie sau evacuare.

Datele de contact:
Judet: Maramures
Oras: Baia Mare
Adresa: Str. GHEORGHE POP DE BASESTI 68 Baia Mare
Cod Postal: 430155
Telefon: 0721228239

În momentul în care veți contacta firma, menționați faptul că ați găsit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare