Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Rolele de zugravit – utile, fiabile, ergonomice!

Rolele de zugravit – utile, fiabile, ergonomice!

🕔09.Apr 2013

Cand se apropie momentul si spui cu toata convingerea “trebuie sa zugravesc pentru ca nu se mai poate” incluzi aici toate elementele care te vor afecta pe o perioada de timp. Aici ma refer la disconfortul creat in asemenea situatii. Dar cum tot raul este spre bine, tinta ta trebuie sa fie bine stabilita si sa te gandesti mereu ce frumos va arata la sfarsit.

In societatea moderna a zilelor noastre zugravitul nu mai este un calvar. Materialele de protectie, materialele care se folosesc pentru zugravit si mai ales uneltele s-au modernizat si din punctul de vedere al confortului si al lejeritatii.

De foarte multe ori in incaperi unde nu sunt necesare reparatii de anvergura avem posibilitatea sa privim zugravitul ca pe o distractie si sa aplicam noi vopseaua pe pereti sau pe usi.

In primul rand ne ajuta oferta generoasa de materiale precum vopselele. Nu mai trebuie sa ne fie teama ca daca am consumat vopseaua de o anumita culoare nu mai reusim sa facem inca o cantitate identica. Vopseaua o putem achizitiona exact la culoarea pe care o vrem noi, amestecul fiind realizat computerizat.

Cum aplicam aceaste vopsele pe pereti?

Cu role de zugravit.

Acestea sunt usor de manevrat, cu manere ergonomice si forme fiabile pentru a ne usura munca. Sunt confectionate din diverse materiale precum burete de diverse densitati sau blana artificiala care permit o aplicare a vopselelor uniforma si fara imperfectiuni.

Aceste role de zugravit sunt denumite in limbajul comun “trafaleti’.

Daca tot ati decis sa efectuati dumneavoastra operatiunea de zugravit, trebuie sa stiti cateva lucruri importante pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit.

In primul rand puteti folosi role de zugravit si la spalarea peretilor si la aplicarea adezivilor speciali necesari inainte de stratul de vopsea. Acestea va vor usura munca prin faptul ca avand dimensiuni ideale acopera o mare suprafata.

In majoritatea cazurilor este necesara aplicarea de doua straturi de vopsea dupa ce in prealabil peretii au fost pregatiti corespunzator.

La aplicarea primului strat trebuie sa efectuati cu rola de zugravit miscari asemanatoare cu acelea cu care scrieti litera “W” pe perete. Cand ati terminat si ati lasat putin primul strat sa se imbibe in perete, treceti la aplicarea celui de-al doilea. Aici folositi role de zugravit cu textura mai fina si la aplicare se executa miscari fie orizontale, fie exclusiv verticale. Aplicarea in acest fel a vopselei duce la o buna uniformizare si pe perete nu for aparea discrepante de culoare si porii se vor umple in mod egal.

Si iata ca peretii s-au rezolvat si sunteti multumiti. Rolele de zugravit se pot spala cu apa rece si nu au nevoie de conditii speciale de depozitare.

Pentru aplicarea vopselei pe usi sau calorifere veti gasi in magazine role de zugravit special create, de diferite dimensiuni care va vor permite sa realizati o vopsire uniforma pe suprafete mici si cu denivelari sau colturi. Aceasta fara sa va murdariti si sa umpleti podeaua de picaturi de vopsea.

Nu stiu cat de distractiva poate sa fie o asemenea activitate dar cu siguranta este destul de comoda si timpul nu mai este atat de lung ca pe vremea cand bidineaua si pensula clasica erau uneltele principale.

Imi doresc sa aveti spor la munca si un rezultat final pe masura asteptarilor.

Foarte multe informatii utile o sa gasiti si in aceste articole.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un