Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Rustic Lemn Design – specialistul mobilierului de calitate

Rustic Lemn Design – specialistul mobilierului de calitate

🕔01.May 2013

Compania Rustic Lemn Design din Oradea va ofera o gama variata de piese de mobilier de gradina, balansoare, terase, foisoarea si mobilier pentru interior, rezistente si la preturi fara concurenta.

Cu o vasta experienta in domeniul prelucrarii lemnului, Rustic Lemn Design a reusit sa se impuna in fata concurentei, produsele realizate de acestea fiind rezistente, fiabile si cu o durata mare de viata.

Firma foloseste in confectionarea produselor doar lemn de cea mai buna calitate, special tratat pentru a face fata cu succes intemperiilor si pentru o rezistenta cat mai indelungata.

Rustic Lemn Design este compania care isi respecta partenerii de afaceri si clientii, carora le ofera produse speciale, cu un design unic, realizate intr-o gama variata de modele si in diverse culori.

In oferta companiei oradene veti gasi, pe langa mobilierul de gradina si cel de interior, si o serie intreaga de alte produse din lemn, ideale pentru gradina sau curtea dumneavoastra interioara: balansoare din lemn, fantani decorative, pergole, locuri de joaca pentru copii, podete, garduri din lemn, suporturi pentru flori, jardiniere ori ghivece.

In plus, pentru amatorii detaliilor, Rustic Lemn Design are si o varietate de elemente decorative speciale, atat pentru curti cat si pentru gradini.

Daca iti doresti o gradina unica, speciala, personalizata, alege cu incredere din oferta bogata a companiei Rustic Lemn Design, specialistul ce redefineste conceptul mobilierului de gradina.

Profesionistii firmei oradene stiu cel mai bine cum se imbina traditionalul cu modernul, motiv pentru care toate obiectele de mobilier din lemn produse de acestia sunt speciale si cu un design aparte. Indiferent ca este vorba de mobilier de gradina sau balasoare din lemn, de garduri din lemn ori de ghivece si jardiniere, de suporturi de flori sau pergole, de grilaje sau locuri de joaca pentru copii, toate produsele sunt rezistente si fiabile, fiind executate cu atentie si migala.

Echipa firmei Rustic Lemn Design este bine pregatita in domeniu, ea reusind sa le ofere clientilor si partenerilor de afaceri produse special realizate, astfel incat satisfac toate gusturile si exigentele.

Atenti la detalii, profesionistii companiei reusesc sa imprime produselor un stil personalizat, calitatea finisajelor fiind una deosebita.

La mare cautare este mobilierul rustic, acesta incadrandu-se perfect in orice ambient, atat in gradinile obisnuite cat si pe terasele special amenajate.

Realizat din lemn de cea mai buna calitate, mobilierul din lemn este special tratat impotriva insectelor, a daunatorilor, a cariilor si a umezelii, astfel incat durata de viata a acestuia este semnificativ mai mare.

Rustic Lemn Design produse si o gama variata de balansoare din lemn pentru gradina, in modele diferite si culori speciale.

Clasice sau avantgardiste, balansoarele din lemn pentru gradina sunt ideale atat pentru copii, cat si pentru parinti, petrecerea timpului liber si relaxarea capatand alte dimensiuni.

Executate in moduri diferite, in functie de preferintele clientilor, balansoarele din lemn sunt realizate din lemn de calitate, natural si nobil, ce le imprima personalitate si stil.

Echipamentele si tehnologiile folosite de Rustic Lemn Design la confectionarea balansoarelor permit tratarea eficienta a acestora impotriva atacurilor insectelor, dar si protejarea la actiunea mediului inconjurator, produsele fiind durabile si foarte rezistente in timp.

Balansoarele din lemn se monteaza usor pe toate terenurile, inclusiv pe cele accidentate, ele integrandu-se perfect in orice peisaj.

Lemnul din care sunt confectionate balansoarele este special ales de catre personalul calificat al firmei Rustic Lemn Design, fibra acestuia fiind tratata conform normelor europene in domeniu.

Toate balansoarele aflate in oferta companiei oradene sunt din lemn natural, lacuite si foarte rezistente.

Pentru clipe speciale de relaxare si confort, pentru momentele de rasfat pe care le meriti, alege produsele fabricate de firma

Rustic Lemn Design !

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa