Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scari metalice in forma de spirala oferite de Scarom

Scari metalice in forma de spirala oferite de Scarom

🕔13.Sep 2013

Modernizarea casei dumneavoastra poate presupune numeroase operatii de constructie sau amenajare, ce pot include si achizitionarea si instalarea unei scari metalice in forma de spirala. Aceste scari sunt extrem de practice permitand economisirea de spatiu, putand fi amplasata cu usurinta in orice loc din cadrul locuintei dumneavoastra chiar si in spatii in care o scara clasica, dreapta nu ar putea fi utilizata. Mai mult, scarile metalice in forma de spirala vor adauga un plus de eleganta si modernism casei dumneavoastra, schimband aspectul general al locuintei. Datorita procesului de prelucrare aceste scari pot fi executate in diverse modele ceea ce inseamna ca puteti personaliza produsul dupa bunul plac.

In cazul in care va doriti o astfel de scara, Scarom va sta la dispozitie cu cele mai atractive oferte si cu o gama diversa de produse. La alegere puteti solicita scara la comanda, personalul Scarom asigurandu-se ca toate cerintele sunt executate ireprosabil. Scarom este producator de scari din lemn, metal si combinatii lemn mental. Compania detine o experienta de peste 12 ani pe piata din Romania timp in care s-au executat cu succes numeroase proiecte atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Toate produsele sunt oferite la standarde europene de calitate datorita dotarilor existente ce includ roboti de sudura, CNC-uri, numeroase echipamente performante dedicate dar si datorita personalului atestat si autorizat ce poate satisface orice cerinte indiferent de complexitatea proiectelor solicitate.

Scarile metalice in forma de spirala produse si oferite de Scarom sunt caracterizate de o structura solida, realizata din metale de calitate superioara, protejate impotriva coroziunii. Scarile sunt disponibile cu variantele de intoarcere spre partea stanga sau partea dreapta, si balustrade confectionate tot din metal. De asemenea, in cadrul acestei categorii de produse, puteti alege si modelul de scara zincata la cald, ce poate fi amplasata si in spatiile exterioare locuintei. Asadar, daca ati amenajat spatiul din cadrul casei dumneavoastra si accesul la etaj doriti sa il realizati din interior, scarile in spirala din metal pot fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Spre deosebire de scarile clasice, acestea permit economisirea spatiului, personalizand in acelasi timp locuinta dumneavoastra.

Dupa cum am precizat, scarile in spirala din metal pot fi executate in diverse modele, in functie de preferintele fiecarui client. Scarom va sta la dispozitie cu un catalog ce cuprinde numeroase variante de scari, compania fiind dispusa sa execute produse si la comanda in urma consultarii cu viitorii beneficiari. Tarifele practicate sunt mai mult decat avantajoase, acestea variind in functie de modelul de scara ales, sau in functie de cerintele impuse. Montajul scarilor comandate se poate realiza tot de catre personalul Scarom, acesta fiind la dispozitia dumneavoastra si prin oferirea de consultanta tehnica de specialitate la achizitionarea de produse.

Asadar, nu ezitati si contactati un reprezentant Scarom pentru solicitarea unei oferte de pret pentru scara metalica in spirala dorita. Similar, accesati site-ul oficial al companiei pentru vizualizarea modelelor disponibile si pentru obtinerea informatiilor suplimentare legate de activitatea depusa de personalul Scarom. Folositi sectiunea contact de pe aceeasi pagina web pentru a trimite o solicitare online.
Scarom, contact:

SC SCAROM SRL

Calea Nationala nr. 49, Botosani, Romania

Telefon: 004 0231 544 229
Fax: 004 0231 532 220

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in