Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scarom – Universul scarilor

Scarom – Universul scarilor

🕔16.Jan 2014

Designul interior al unei case necesita multa atentie, cunostinte in domeniu si un simt estetic bine dezvoltat. Sa creezi armonie intr-un spatiu de dimensiuni reduse nu este o munca usoara, motiv pentru care alegerile au nevoie de o documenteare pe masura, pentru ca rezultatul sa starneasca admiratia celor care vor trece pragul casei. Exista elemente care, cu un plus de originalitate, reusesc sa capteze toate privirile si sa confere un aer aparte oricarei incaperi. Daca in urma nu cu multi ani, scarile interioare nu se bucurau de o atentie deosebita, astazi ele se pot transforma in idei creative menite sa puncteze la capitolul stil inspirat, eleganta si originalitate.

Scarile interioare necesita o atentie speciala in proiectare. De la materialul folosit pentru confectionarea acestora pana la design si detalii legate de aspect si functionalitate, scarile interioare sunt o provocare atat pentru arhitecti, cat si pentru proprietari. In primul rand, o scara trebuie sa se integreze cu succes in stilul arhitectural al casei. Comparativ cu restul materialelor, lemnul se adapteaza oricarui design, de la cel rustic, clasic pana la cel contemporan, motiv pentru care acesta se afla in topul preferintelor la acest capitol.

Natural, material calduros, ecologic, usor, cu coeficientul de dilatare termica in lungul fibrelor redus, lemnul atrage dupa sine numeroase beneficii greu de ignorat pentru cei care doresc confort si un aspect placut. Scara de lemn poate lua forma unui element unic si poate personaliza orice camin. Dincolo de variantele clasice, scarile din lemn pot lua forma unor scari moderne, avangardiste, si pot fi mai mult decat o legatura de acces intre doua etaje. Acestea poate avea rol de depozitare, de relaxare sau pot umple un spatiu mai mare.

Atunci cand alegi materialul pentru trepte, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte, printre care gradul de uzura in timp, gradul de alunecare, modalitati de intretinere, etc. Daca in cazul altor materiale, aceste aspecte pot ridica anumite probleme, lemnul se dovedeste cel mai indicat, durabil, sigur, eficient si rezistent. Asadar, daca te-ai decis asupra lemnului ca material pentru confectionarea scarilor interioare, afla ca lemnul masiv adauga un plus de calitate si siguranta locuintei tale. Pe langa toate acestea, lemnul masiv este sinonim cu intimitatea si caldura in orice camin. In plus, pentru un aspect desavarsit, poti alege lemnul sculptat, potrivit pentru orice tip de casa.

Scarile din lemn nu se demodeaza odata cu trecerea modei, si totodata ofera numeroase posibilitati de design, de la cele in intregime din lemn, pana la cele combinate cu alte materiale. Pentru un rezultat care sa depaseasca asteptarile, alege Scarom, cu o experienta de peste 12 ani in producerea si comercializarea de scari metalice, scari din lemn masiv, precum si scari combinate metal-lemn. Astfel, iti punem la dispozitie scari interior lemn masiv indiferent de modelul pe care il doresti, fie scari realizate din brad sau fag, fie scari din stejar, in varianta clasica, rustica sau moderna, cu un design aparte si cu o rezistenta mare, totul la preturi atractive.

Scarom, cu sediul in Botosani, prin intermediul colaborarilor cu mari platforme de vanzare din Germania, Marea Britanie, Franta si Ucraina, reuseste sa acopere 70% din teritoriul Romaniei in ceea ce priveste acest domeniu. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si alege sa lucrezi cu un partener de incredere.

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

Jaluzele

Jaluzele

  Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

  Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de