Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii de cadastru ireprosabile oferite de Toping Company

Servicii de cadastru ireprosabile oferite de Toping Company

🕔07.May 2013

Cadastrul, in sensul larg al cuvantului este un registru in care se tine evidenta imobilelor. Termenul de “cadastru” a insemnat in decursul timpului activitatea omului de inventariere a resurselor funciare, inventariere folosita in realizarea impozitelor aferente acestor imobile.

Pe parcursul timpului domeniul cadastrului a devenit tot mai complex, datorita cresterii nevoilor economice, juridice si tehnice, in materie de inventariere a pamantului si imobilelor.

Pamantul este resursa principala de asigurare a hranei, iar la nivel mondial, in ultimul secol a aparut o adevarata preocupare pentru folosirea lui rationala, devenind una dintre problemele de baza ale omului.

In conceptul dezvoltarii durabile si a respectarii normelor de protectie a mediului inconjurator, activitatile de cadastru au trebuit sa tina pas cu aceasta preocupare a umanitatii pentru pamant.

Indeplinirea acestor nevoi de baza pentru conservarea si folosirea rationala a pamantului este posibilia numai cu ajutorul sistemului de evidenta tehnica, economica si juridica a imobilelor si a fondului funciar, acest sistem fiind realizat prin activitati de cadastru.

Baza gestionarii tuturor bunurilor imobile este alcatuita din pamant, paduri, ape, constructii etc.

Omul, in lupta sa continua cu natura pentru a isi asigura existenta, consuma numeroase resurse naturale, fapt care, din nefericire, produce multiple dezechilibre, ce duc inevitabil la degradarea, uneori ireversibilila a elementelor de baza ale mediului inconjurator: solul, apa, vegetatia si fauna.

Firma Toping Company, cu sediul in Ploiesti, s-a infiintat din dorinta de a oferi oamenilor servicii de proiectare si consultanta in domenii precum topografia, geodezia si cadastrul. Avand in componenta sa o echipa de profesionisti, specializati in aceste trei domenii, firma reueste sa ofere clientilor servicii precum consultata in lucrari de infrastructura (retele de apa, gaze, electrice, drumuri si poduri, retele de canal, telecomunicatii), lucrari de arhitectura, urbanism si geologie, intocmire P.U.Z., P.U.G., P.U.D., lucrari cadastrale (alipiri, intabulari, lotizari, cartografie, expertize judiciare, geodezie etc).

Personalul format din oameni ambitiosi cu vaste cunostinte in domeniul topografiei, geodeziei si cadastrului, ofera clientilor servicii de calitate, astfel incat colaboratorii nostri sunt profund multumiti de serviciile de care acestia beneficiaza.

Toping Company ofera clientilor servicii de cadastru de foarte buna calitate, in cadrul acestor servicii, personalul firmei putand realiza documentatii topocadastrale, stabilirea si evaluarea terenurilor, dar si servicii generale de cadastru si chiar de specialitate, acolo unde este nevoie.

Documentatia topocadastrala reprezinta documentatia necesara pentru realizarea planurilor de urbanism si transpunerea lor din formatul analogic in format digital. Realizarea acestei activitati se face cu ajutorul unui scanner si a unui vectorizator de planuri topografice.

Alipirea este un serviciu de cadastru ce presupune eliminarea limitelor interioare dintre doua suprafete de teren, inregistrare in registrul national de cadastru, pentru a fi folosite de catre un singur proprietar.

Cadastrul general si de specialitate constituite realizarea studiilor topografice pentru amplasarea constructiilor rezidentiale sau nerezidentiale, dar si calcularea volumului depozitelor din mine si balastiere, precum si realizarea de profile longitudinale sau transversale.

Serviciul de cadastru al firmei ploiestene Toping Company este printre cele mai bune de acest tip de pe raza judetului Prahova, acest lucru datorandu-se profesionalismului si seriozitatii cu care echipa firmei abordeaza fiecare problema in parte.

Puteti citi un articol interesant despre inchirierea utilajelor grele accesand link-ul urmator http://blog.zoom-biz.ro/?p=2025 .

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat