Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage

Serviciile noastre de web hosting va ajuta sa va lansati pe piata online!

🕔13.Jan 2013

Mediul online detine in prezent cea mai vasta si diversificata piata de clienti. Tocmai din acest motiv, afaceri sau persoane din variate domenii isi indreapta sectorul de activitate catre internet. Pentru ca totul sa decurga cum doresc ei, trebuie sa apeleze la o firma de gazduire care sa le  poata furniza sustinerea de care au nevoie.

Compania Spatiul Ro se ocupa cu servicii de web hosting menite sa vina in ajutorul tuturor celor care apeleaza la aceasta. Datorita serviciilor elaborate intr-un mod simplist si de o calitate excelenta, compania noastra este pe piata inca din 2007, detinand un portofoliu de peste 9000 de domenii inregistrate.

Oferta de servicii de hosting este gandita tocmai pentru a acoperii cerintele fiecarui client. Astfel, in cazul in care clientul estimeaza ca site-ul pe care doreste sa il administram nu va avea un trafic lunar de proportiii uriase, atunci ii vom oferi la alegere unul din pachetele de hosting shared. Insa, pentru cerinte mai ridicate, putem oricand satisface cererea clientului, oferindu-i un pachet din gama business sau hosting reseller.

Tarifele practicate de compania noastra difera in functie de caracteristicile pe care doriti sa le aiba pachetul pentru care optati insa trebuie sa stiti ca preturile sunt accesibile, iar modalitatile multiple de plata sigur vor veni in ajutorul dumneavoastra.

Fiecare pachet de web hosting este prezentat detaliat pe adresa  noastra de internet: www.spatiul.ro, iar  in cazul in care doriti sa achizitionati unul din aceste pachete sau pur si simplu doriti sa ne adresati  o intrebare, ne puteti suna oricand la numarul de telefon: 0332.56.92.93.

Similar Articles
Ai nevoie de sisteme wi-fi mijloace de transport? Le gasesti la eView!

Ai nevoie de sisteme wi-fi mijloace de transport? Le gasesti la eView!

Pentru sisteme wi-fi mijloace de transport performante si eficiente, va recomandam sa apelati la ajutorul

Comoditate maxima in orice restaurant cu aplicatia QRest de la Acqua Development!

Comoditate maxima in orice restaurant cu aplicatia QRest de la Acqua Development!

Fie criza economica cat de grea, restaurantele din lumea intreaga nu vor da faliment niciodata.

EuPlatesc.ro- solutii de plata online

EuPlatesc.ro- solutii de plata online

O data cu dezvoltarea tehnologiei, au aparut noi metode pentru a ne bucura de facilitatile

Laptopul, un accesoriu indispensabil?

Laptopul, un accesoriu indispensabil?

Laptop – calculatorul portabil electronic ce a devenit aproape indispensabil in Romania, fiind utilizat la birouri,

About Author