Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
STAR Curier – Servicii speciale de curierat in toata Romania, dar si in strainatate!

STAR Curier – Servicii speciale de curierat in toata Romania, dar si in strainatate!

🕔25.Apr 2014

Ne aflam intr-un deceniu caracterizat prin viteza; viteza cu care ii poti contacta pe cei dragi, viteza cu care poti ajunge dintr-un loc in altul, dar si viteza cu care poti primi sau trimite diverse documente sau pachete. Cu totii cunoastem varianta clasica, utilizata in mod obisnuit in momentul in care doresti sa expediezi un pachet : posta. Din nefericire, aceasta varianta are lipsurile ei, si anume: timp indelungat pana la momentul in care pachetul va ajunge la destinatie, riscul ca documentele sau alte obiecte importante sa fie deteriorate pe parcursul transportului sau chiar pierdute si disconfortul de a te deplasa de fiecare data cand doresti sa expediezi un colet la cel mai apropiat oficiu postal. Din fericire, evolutia s-a lasat simtita si in acest domeniu si acum ai la dispozitie o noua varianta: serviciile speciale de curierat.

Piata romaneasca de curierat este intr-o crestere continua asociata si evolutiei pozitive a comertului electronic si tranzactiilor online care se concretizeaza prin livrari. Acest volum sporit de tranzactii a dus la aparitia in ultimii doi ani a multor firme de curierat care vin in intampinarea nevoilor clientilor cu servicii de calitate. Cartea de vizita a firmei de curierat STAR Curier nu se rezuma doar la servicii de calitate, ci si la imbunatatirea continua a calitatii actului de livrare printr-un feedback continuu cu clientul si prin particularizarea nevoilor acestuia tratand cu profesionalism fiecare situatie.

STAR Curier nu ofera doar servicii de cea mai buna calitate, ci si solutii constand in expedieri standard, speciale sau personalizate, pe plan national si international, in regim de livrare normal sau de urgenta. Standardele de calitate impuse in calitatea muncii personalului STAR Curier in conformitate cu certificarea ISO 9001 se oglindesc in gradul de satisfactie al clientilor.  Aceasta multumire este datorata respectarii unor principii de baza ale domeniului, cum ar fi in primul rand confidentialitatea si protectia in cazul documentelor, flexibilitatea in cazul cerintelor particularizate, mobilitate pentru a respecta intocmai termenele si nu in ultimul rand costuri accesibile, care cumulate sunt pana la urma  cheia continuitatii relatiilor noastre.

Curierat rapid inseamna pentru STAR Curier livrarea sau preluarea pachetelor intr-un interval de 24 de ore. STAR Curier nu se recomanda doar prin livrarea stricta a coletului la locatia indicata de tine, ci si prin promptitudinea, asigurarea securitatii coletului si asimilarea de servicii deosebite menite sa asigure nevoile speciale de livrare in orice conditii. Mai mult decat atat, nu vei fi nevoit sa parasesti confortul locuintei tale in momentul in care iti doresti sa livrezi un pachet; Star Curier va ridica coletul chiar de la adresa la care te afli!

Interfata online este construita si respecta motto-ul “Pentru clienti unici “. Astfel, dupa autentificare, alegerea tipului de serviciu si completarea unui formular foarte explicit, poti urmari in timp real traseul livrarii. STAR Curier pune la dispozitia clientului o gama vasta de servicii adaptabile oricarei exigente: Star Clasic, Star Loco, Star Alert, Servicii speciale de curierat si curierat international. Nu ezita sa apelezi la ajutorul firmei Star Curier pentru a te asigura ca pachetul trimis va ajunge la destinatie in cea mai buna stare si, desigur, in cel mai scurt timp!

Alege serviciile speciale de curierat oferite de Star Curier! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.startransportcurier.ro !

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un