Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Statii de tratare produse si comercializate de New Design Composite

Statii de tratare produse si comercializate de New Design Composite

🕔27.Sep 2013

In domeniul industrial, alimentar, comercial si nu numai, anumite activitati sau procese de prelucrare implica si necesitatea unor statii de tratare a apei sau a anumitor substante sau amestecuri chimice. Aceste statii de tratare sunt de regula utilizate pentru a se evita poluarea mediului inconjurator si pentru a adauga un plus de siguranta in activitatea depusa de angajatii companiilor in cauza. Statiile de tratare trebuie insa sa indeplineasca anumite norme constructive pentru a putea fi utilizate in siguranta si pentru a se furniza rezultatele dorite. Asadar, pentru a achizitiona doar produse de calitate, alegeti furnizori de incredere ce pot face dovada experientei in domeniul industrial din Romania.

Un astfel de furnizor poate fi si New Design Composite. New Design Composite este o companie ce isi desfasoara activitatea in Pitesti, judetul Arges. Firma are ca domeniu principal de activitate realizarea unor produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte materiale compozite, printre care si spuma poliuretanica rigida. In gama de produse realizate si distribuite de New Design Composite se numara izolatii termo, izolatii fono si hidro-ignifuge, cabine, toalete ecologice, diverse modele de rezervoare, o varietate de suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose, statii de epurare, filtre anaerobe si percolator aerob, separatoare pentru amidon, grasimi si particule inerte si nu in ultimul rand deznisipatoare de uleiuri minerale.

Printre produsele comercializate de New Design Composite se numara si sistemele de tratare a apelor, ce includ: separatoare de grasimi, amidon si particule inerte, separatoare-deznisipatoare de uleiuri minerale-hidrocarburi, sau fose, statii de epurare si filtru percolator. Statiile de tratare sunt necesare in diverse activitati, acestea fiind realizate din materiale speciale tocmai pentru a oferi protectie atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru cei ce intra in contact cu substanta respectiva. New Design Composite produce statii de tratatre in functie de necesitatile clientilor, punand la dispozitia acestora o gama extinsa de produse. Toate acestea contin insa solutii tehnologice de ultima ora, ceea ce inseamna ca puteti fi siguri de calitatea oferita si garantata de New Design Composite.

Mai mult, statiile de tratare sunt usor de transportat si montat, acestea putand fi instalate in orice spatiu, sau in orice conditii, indiferent de complicatiile ce pot interveni. Preturile de achizitie pentru astfel de solutii de tratare a apei sunt avantajoase, tarifele variind in functie de cerintele fiecarui client in parte. De aceea, pentru a obtine o oferta de pret exacta, contactati un reprezentant al firmei pentru a va expune cerintele.

In afara acestor produse, New Design Composite ofera si servicii pentru izolatii fonice, izolatii termice, izolatii ignifuge, transport intern sau transport agabaritic in tara sau in strainatate. Toate aceste servicii, precum si gama produselor oferite, sunt asigurate de un personal atestat cu vasta experienta in domeniul industrial.

Pentru a afla mai multe detalii referitaore la statiile de tratare, utilizati platforma online a companiei New Design Composite. Similar, utilizati aceeasi pagina web, sau datele de contact de mai jos pentru a solicita asistenta tehnica sau ajutor de profil din partea inginerilor New Design Composite.

New Design Composite, date contact:

Sediu: Pitesti, Bulevardul Petrochimistilor, nr 45.
Telefon: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.54.37
004/ 0248 61.50.90

Fax: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.50.50

Email:office@newdesigncomposite.ro

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,