Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Steel Concrete Construct ofera instalatii de incalzire de calitate

Steel Concrete Construct ofera instalatii de incalzire de calitate

🕔22.Feb 2013

Cerintele termice si de umiditate pentru interiorul cladirilor si incaperilor incalzite sunt diferite. Sensul definirii confortului termic ca si confort interior, este de a stabili parametrii mediului interior pentru a reflecta multumirea omului fata de acesta. Confortul uman in ambianta interioara a cladirii, este definit prin urmatoarele componente ale acesteia :

• Temperatura, umiditatea si viteza aerului;
• Calitatea aerului interior;
• Factorii acustici;
• Alti factori.

Valoarile parametrilor din interiorul cladirii, respectiv din interiorul incaperii,depind de debitul agentilor nocivi din spatiu. Pentru a se asigura confortul termic uman intr-o incapere este nevoie de a se asigura echilibrul termic al organismului uman in vederea pastrarii temperaturii acestuia. Transferul de caldura intre om si mediul inconjurator se realizeaza prin:

• Conventie si conductie (42-44%);
• Radiatie (32-35%);
• Evaporare (21-26%).

Suprafata corpului uman trebuie sa fie uscata si sa se elimine posibilitatile de creare a disconfortului termic local (datorat miscarii si umiditatii aerului, radiatiei termice asimetrice) pentru a se asigura un confort termic.

Firma Steel Concrete Construct din Bucuresti ofera o gama larga de servicii in domeniul instalatiilor  pentru constructii, ocupandu-se si cu proiectarea acestora. Aceste instalatii se impart in cele de incalzire, de incalzire in pardosea, de incalzire solara, de climatizare, sanitare, de alimentare cu apa, pentru piscine si de stingere a incendiilor. Personalul firmei de proiectare/montare este instruit continuu in vederea utilizarii tehnologiilor moderne, fiind dotat cu scule si echipamente de lucru performante care asigura utilizarea eficienta a timpului de executie. Firma se ocupa cu proiectare si montarea de instalatii de incalzire in Bucuresti pentru constructii atat civile cat si industriale.

Sistemul de incalzire in pardoseala ofera un confort termic marit, este invizibil, silentios, fiabil si asigura o temperata uniforma pe toata suprafata pardoselii incalzite. Acest sistem de incalzire reprezinta solutia ideala de incalzire pentru “tavane inalte” ca: galerii, livinguri deschise pe verticala, biserici. Cu ajutorul specialistilor de la Steel Concrete Construct acest sistem de incalzire va fi prezent in casa ta, montat corespunzator si iti va asigura confortul de care ai nevoie.

Daca in schimb doresti sa contribui la protejarea mediului fara a renunta la confortul din locuinta ta si sa reduci totodata si costurile pentru energia termica, atunci poti opta pentru panourile solare.

De asemenea firma Steel Concrete Construct se ocupa si cu instalarea aparatelor de climatizare.

Cele 2 atuuri importante si esentiale ale firmei Steel Concrete Construct sunt materialele de cea mai buna calitate si personalul profesionist si cu experienta, de care beneficiaza.

 

 

 

 

 

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in