Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tabla cutata de la M-Luciano

Tabla cutata de la M-Luciano

🕔07.May 2013

Tabla cutata este o tabla care se foloseste pentru mai multe tipuri de cladiri, fie ca vorbim despre cladirile cu uz gospodaresc, precum garajele sau constructiile petru animale, cat si pentru constructiile industriale, cum sunt saloanele auto, depozite, centre comerciale, spatii de productie sau cladiri speciale pentru birouri. Prin forma sa simpla, tabla cutata este unica in lumea constructiilor. Ea se foloseste atat pentru acoperisuri, dar si pentru pereti sau fatade. In cazurile in care cladirea este facuta in intregime din tabla cutata nu mai exista delimitarea traditionala dintre fatada si acoperis. O firma care se ocupa de comercializarea tablei cutate se numeste M-Luciano si aceasta isi asteapta cu bratele deschise clientii.

Despre M-Luciano

M-Luciano s-a infiintat in orasul Timisoara, iar domeniul principal de activitate al companiei este comercializarea de materiale destinate constructiilor.
Echipa M-Luciano este alcatuita numai din profesionisti care pun mare pret pe calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai. Prin seriozitate, promptitudine, spirit de initiativa si prin implicare, echipa M-Luciano a reusit sa-si castige faima pe piata romaneasca de profil.
Societatea M-Luciano este autorizata Sika si promoveaza alaturi de aceasta solutii moderne dedicate consolidarii structurilor ingineresti. Astfel, M-Luciano dovedeste ca se afla mereu la curent cu noutatile din acest domeniu si doreste sa ofere numai ce-i mai bun tuturor cumparatorilor.

Produse si servicii M-Luciano

M-Luciano comercialzeaza o gama variata de produse, dintre care amintim:

1. Hidroizolatii: pentru baie, balcon, acoperis, terasa, subsol sau piscine;
2. Tigla metalica;
3. Tabla cutata;
4. Panouri tip sandwich;
5. Fibra din polipropilena;
6. Consolidari structurale;
7. Diverse produse Sika: mortare, aditivi mortare, emulsie pentru sporirea aderentei sau rasini poliuretanice.

Tabla cutata de la M-Luciano

Tabla cutata este o soluaie rapida pentru realizarea peretilor de compartimentare, a acoperisurilor, cat si pentru construirea si reabilitarea spatiilor cu destinatii diverse precum: spatii de productie, depozitare, centre comerciale, showroom-uri, cladiri de birouri, ferme agricole si sali de sport.
Tabla cutata este un produs obtinut din tabla galvanizata si vopsita. Forma cutei este corelata cu destinatia acestei table, respectiv perete sau acoperis.

Avantajele folosirii tablei cutate:

– durabilitate lunga pentru aproape toate conditiile climaterice;
– o paleta multipla de culori in care poate fi folosita;
– diferite grosimi de tabla.

Tabla cutata cu profil inalt se foloseste in constructii industriale pentru realizarea acoperisurilor cu panta mica si planseelor intermediare.
Tabla cutata cu profil inalt este rezolvarea ideala ca suport pentru acoperisuri tip terasa, in combinatie cu produse de izolare termica si de acoperire finala, dar si ca cofrag pierdut pentru plansee intermediare. Este folosita pentru utilizari industriale, la cladiri mari cum ar fii depozite, hypermarketuri, la realizarea de acoperisuri cu panta mica cu un unghi de pana la 5° sau la cladirile multietajate pentru plansee intermediare.
Tabla cutata cu folie anticondens, autoadeziva este un produs oferit ca solutie pentru rezolvarea problemelor cauzate de condens la sistemele de inchideri. Tabla cutata cu folie anticondens aduce impreuna avantajele tablei cutate si calitatile foliei anticondens care este situata pe partea interioara a tablei, avand rol de absorbtie a condensului si de a-l elibera inapoi in atmosfera atunci cand conditiile meteorologice impun asta.

Daca doresti achizitionarea de tabla cutata, apeleaza cu cea mai mare incredere la firma M-Luciano caci aceasta nu face rabat de la calitate si satisfactia ta va fi garantata!

Poti citi articole interesante si aici.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in