Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tehnic Mihor-Curs formare profesionala SSM si devii expert!

Tehnic Mihor-Curs formare profesionala SSM si devii expert!

🕔11.Aug 2015

Sa-i inveti pe altii cum sa-si salveze viata si cum sa obtina cele mai bune performante la locul de munca. Asta presupune, pe scurt, sa fii expert in domeniul SSM (securitate si sanatate in munca). Daca vrei sa activezi in domeniu, afla ca trebuie sa urmezi un curs formare profesionala SSM in urma caruia sa poti obtine totate cunostintele necesare . Avantajul: job-ul este unul banos si de viitor!

Daca vrei sa te numeri printre cei mai buni experti in domeniu, alege sa urmezi curs formare profesionala SSM la Tehnic Mihor, companie din Brasov ce vine in intampinarea ta cu o gama larga de servicii in ceea ce priveste verificarea si supravegherea diverselor tipuri de echipamente industriale. La Tehnic Mihor faci primul pas spre o cariera promitatoare, cu beneficii majore.

Curs formare profesionala SSM-Pune-ti bazele unei cariere de succes!

Sunt angajatii din Romania protejati la locul de munca? Statisticile arata ca nu! La nivel Uniunii Europene, anual, aproape 6000 de persoane isi pierd viata ca urmare a accidentelor la locul de munca . In Romania, statisticile efectuate de Ministerul Muncii arata ca, numai in anul 2013, 3.627 de persoane au suferit accidente de munca iar 199 si-au pierdut viata! Ingrijorator este faptul ca cifrele sunt in continua crestere!

Pentru reducerea numarului accidentelor de munca, specialistii recomanda serviciile SSM, adica serviciile care instruiesc angajatii si managerii firmelor, deopotriva, asupra riscurilor la care sunt expusi. Mai mult, se pune accentul pe intocmirea unui plan de munca prin intermediul caruia activitatea angajatilor sa devina productiva.

Ce presupune domeniul SSM?

Serviciile de securitate si sanatate in munca vin ca o necesitate pentru  angajatorii care doresc sa fie in conformitate cu legile actuale. Mai mult,  implementarea unui sistem de securitate si sanatate in munca va duce la cresterea profitului prin reducerea timpilor morti, a absenteismului, lipsa pierderilor materiale cauzate de accidente si avarii, economii la concedii medicale, etc.

Odata solicitata echipa specializata in serviciile de tip SSM vor fi identificate pericolele, vor fi evaluate riscurile implicate de ficare post de munca si in final se va elabora un plan de prevenire si protectie pentru unitate. De asemenea, expertii in SSM vor ajuta la instruirea corecta a personalului, astfel incat sa se obtina un nivel crescut de constientizare in ceea ce priveste pericolele de orice gen de la locul de munca.

Serviciile de tip SSM sunt in mare voga printre companiile care vor sa atinga succesul si notorietatea in domeniu. In fond, calitatea procesului de munca depinde de implicarea fiecarui angajat in parte si de nivelul lor de constientizare asupra pericolelor la care sunt expusi.

Fii expert in domeniul SSM. Iata cum incepi

Tehnic Mihor dispune de toata logistica necesara pentru a forma experti in SSM. Asadar, daca iti doresti o cariera in domeniu, porneste la drum cu dreptul si urmeaza un curs formare profesionala SSM care sa-ti ofere accesul la toate informatiile esentiale. Vei fi instruit de specialisti cu experienta si vei putea invata de la cei mai buni!

Firma pune la dispozitie, inclusiv, servicii de operator RSVTI si servicii de consultanta in domeniu asigurate de catre un personal calificat si eficient, autorizat ISCIR.

Informatii suplimentare cu privire la curs formare profesionala SSM gasesti pe www.mihor.ro sau la numarul de telefon 0268.442.068 sau 0736.393.404.

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat