Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tencuiala decorativa exterior. Pentru ca aspectul chiar conteaza!

Tencuiala decorativa exterior. Pentru ca aspectul chiar conteaza!

🕔15.Jun 2015

Exteriorul casei tale vorbeste, in primul rand, despre tine si personalitatea ta, despre grija pe care o acorzi detaliilor si despre intelegerea faptului ca utilizarea de tencuiala decorativa exterior de calitate reprezinta un pas inteligent facut in cresterea gradului de rezistenta al cladirii, deci nu are numai valoare estetica. In ajutorul tau vine generoasa oferta de la Tencuialadecorativa-tafi.ro care-ti propune o gama bogata de astfel de tencuiala, in toate culorile si toate granulatiile dorite.

De ce tencuiala decorativa exterior?

 

La fel cum modul in care te imbraci si, mai ales, cu ce te imbraci spune multe despre tine si conteaza al naibii de tare cand vine vorba despre imaginea ta in lume, la fel si exteriorul casei tale vorbeste despre locuinta ta si, implicit, despre tine, proprietarul ei.

Nu te poti ocupa numai de interiorul casei, numai de amenajari si design interior, iar exteriorul sa-l neglijezi cu totul, cum nu te poti ocupa numai de exterior, scopul fiind acela de a te fali in ochii vecinilor, iar in interior sa fie totul vraiste.

Si cum in primul rand cei care-ti calca pragul iau contact cu exteriorul casei tale, tencuiala decorativa exterior ofera finisajul de care si casa ta are nevoie si, in plus, tencuiala decorativa exterior confera rezistenta in timp cladirii, estetica, dar si o stare de multumire interioara pe care doar tu ca proprietar o poti intelege astfel ca locuinta ta devine Acasa.

Tencuiala decorativa de exterior daca o aplici corect rezista ani si ani la ciclul inghet-dezghet, poate fi spalata oricand este nevoie sau o poti improspata cu vopsea lavabila. Un alt mare avantaj al acesteia este reprezentat de diversitatea granulatiei, obtinandu-se mai multe efecte de finisare de exceptie dupa cum urmeaza:

1. La granulatii mici cuprinse intre 0,5 si 1,5 mm rezulta o tencuiala fina un model periat;

2. La granulatii cuprinse intre 1,5 si 2 mm se va obtine un aspect uniform si o tencuiala periata cunoscuta si sub denumirea de bob de orez;

3. La granulatii cuprinse intre 2 si 3 mm avem asa numita tencuiala scoarta de copac, o tencuiala zgariata/striata de mare impact vizual.

Grosimea tencuielii decorative de exterior aleasa va fi data de granulatie si cum exista granulatii diferite, cumpara ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Sa nu uitam ca poti cumpara culori diferite din paletarul RAL pentru ca locuinta ta sa fie decorata dupa gustul tau.

Tencuiala decorativa exterior varianta siliconica si silicatica

 

Pentru ca tencuiala decorativa exterior sa reziste trebuie sa te orientezi inspre calitate, adica trebuie sa cumperi tencuiala decorativa exterior de la Tencuialadecorativa-tafi.ro, o companie din Piatra Neamt care-ti propune mai multe modele de astfel de tencuiala:

Tencuiala decorativa exterior cu aspect clasic;

– Tencuiala decorativa exterior cu aspect de bob de orez;

– Tencuiala decorativa exterior cu aspect de coaja de copac.

Poti opta pentru orice nuanta iti doresti din paletarul NCS sau RAL si le poti folosi pentru suporturi din beton si socluri, pentru zidarie si placi din gips-carton sau pentru suporturi din mortar, deoarece au o aderenta foarte buna.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tencuiala decorativa exterior de la Tencuialadecorativa-tafi.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tencuialadecorativa-tafi.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0730-018.877 sau trimite un e-mail pe adresa contact@tencuialadecorativa-tafi.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in