Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Termopane de la Premium Fenster

Termopane de la Premium Fenster

🕔08.Jul 2015

In societatea de astazi tot mai multe case, apartamente, cladiri de birouri, magazine prezinta un element comun, si anume termopane.

Ce inseamna cuvantul “termopane”?

Acest cuvant a fost folosit ca marca inregistrata in anul 1941 si se referea la o inventie din anul 1930, si anume geamul termoizolant. Fiind scurt si sugestiv, ˝termopane˝ a fost adoptat de catre mai multe tari pentru a desemna geamul termoizolant dar si ferestrele si usile din PVC, aluminiu sau lemn stratificat cu geam termoizolant.

Cine monteaza astfel de termopane?

Premium Fenster este una dintre companiile romanesti care activeaza in acest domeniu, realizand usi si ferestre termopane. Este o companie cu mai multe sedii in vestul Romaniei (Arad, Timisoara), si ofera produse la un nivel maxim de calitate la preturi competitive si accesibile. Compania colaboreaza cu Gealan, Veka Liderplast, KBE, producatori renumiti care va asigura ca veti beneficia de produse de calitate, conform asteptarilor dumneavoastra. Motto-ul companiei este ˝Calitatea ne reprezinta, pretul ne recomanda!˝. Profesionalismul, preturile mici si garantia sunt motivele pentru care sa alegeti aceasta companie pentru termopane.

Ce ferestre termopane comercializeaza societatea?

Premium Fenster ofera ferestre termopane Salamander 73 mm 7 camere izolare, Veka (5 camere de izolare, 70 mm), Gealan (6 camerede de izolare, 74 mm), KBE (5/6 camere de izolare, 70/88 mm), Liderplast, Kommerling. Ca avantaje se pot enumera: protectie la vant si ploaie, reducerea pierderilor de caldura, izolare termica si fonica, siguranta, usurinta in ingrijire, si de asemenea diversitatea culorilor pentru profile. Specialistii companiei recomanda geam reflectiv 4S (4 anotimpuri) in caz ca aveti geamurile orientate catre sud sau vest sau 2 foi de geam (LowE) daca aveti orientate geamurile catre Nord-Est.

Ce usi termopane ofera compania?

La capitolul usi veti gasi usi interior, usi metalice, usi cu panel ornamental, usi de aluminiu. Dimensiunile sunt standard 68/78/88 cm x 203 cm. Usile termopane oferite de Premium Fenster sunt din aluminiu si au grosimea profilelor intre 1,4 mm si 1,8 mm. Imbinarea montantilor se face prin conectori speciali, existand garnitura pentru tamplarie dar si pentru sticla, iar finisarea se face prin vopsire in camp electrostatic sau prin anodizare.

Ce accesorii ofera compania pentru ferestre si usi termopane?

In cazul in care va doriti accesorii la ferestrele si usile termopane, compania Premium Fenster vine in intampinarea dumneavoastra cu plase anti-insecte tip plisse, rulou sau cu balamale, jaluzele orizontale, jaluzele verticale, rulouri exterioare. Rulourile aplicate pot fi puse pe rama ferestrei, in golul ferestrei sau pe peretele exterior, deasupra ferestrei. Ofera produse certificate european cu garantie extinsa de 10 ani.

Cum pot contacta firma de termopane Premium Fenster ?

Daca doriti termopane de la Premium Fenster, site-ul oficial premiumfenster.ro va ofera  posibilitatea de a va delecta cu galeria foto online pentru a va alege ceea ce doriti pentru confortul dumneavoastra. Site-ul dispune de un formular unde puteti trimite intrebari sau solicita informatii specialistilor companiei in legatura cu produsele si serviciile lor. Veti gasi adresele celor trei sedii din Romania, precum si numerele de telefon unde pot fi contactati. Pentru cele mai calitative servicii de montare termopane, apelati cu incredere la compania Premium Fenster.