Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tim Net Service Group Timisoara – partenerul care iti garanteaza calitatea!

Tim Net Service Group Timisoara – partenerul care iti garanteaza calitatea!

🕔23.Apr 2013

Compania Tim Net Service Group cu sediul in Timisoara comercializeaza la cele mai bune preturi de pe piata o gama variata de case de marcat, cantare electronice, sisteme POS, imprimante, cititoare de carduri si programe de gestiune.

Firma s-a impus in fata concurentei atat prin calitatea produselor oferite, cat si prin solutiile tehnice de specialitate vizand configurarea sistemului fiscal.

Indiferent de afacerea pe care o aveti, la Tim Net Service Group din Timisoara veti gasi cu siguranta cele mai bune solutii hardware si software din domeniu, compania fiind in masura sa va ofere si gama completa a serviciilor de asistenta si service pentru echipamentele comercializate.

Profesionistii Tim Net Service Group sunt dedicati clientilor si partenerilor de afaceri, carora le ofera cele mai optime solutii in domeniu, in functie de cerintele si necesitatile acestora.

Tim Net Service Group este compania care va tine la curent cu ultimele noutati in domeniul legislativ, pentru prevenirea situatiilor neplacute.

In oferta Tim Net Service Group mai gasiti si diferite modele si tipuri de cantare cu imprimanta de etichete, cantare platforma, cititoare coduri de bare, imprimante fiscale, imprimante de departament, touchscreen-uri sau imprimante etichete coduri de bare.

Casele de marcat fiscale ocupa un loc aparte in oferta firmei Tim Net Service Group, acestea fiind comercializate la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Prin lege, toate societatile comerciale care comercializeaza bunuri cu amanuntul ori presteaza servicii catre populatie sunt obligate sa posede case de marcat fiscale, dar si sa emita bunuri fiscale pe care sa le predea clientilor. La solicitarea clientilor, firmele trebuie sa le elibereze si facturi fiscale. Exceptie fac comerciantii agricoli individuali din piete si targuri, serviciile efectuate in mijloacele de transport publice, vanzarile de reviste si ziare prin distribuitori, societatile ce emit bilete de acces la jocuri de noroc, muzee, spectacole, activitatile caselor de pensii ori cele de asigurari.

Pe piata romaneasca exista mai multe tipuri de case de marcat fiscale electronice:

 • Cu structura inchisa –  au hardware dedicat, baza proprie de date, set fix de functii, functioneaza independent, fara posibilitatea conectarii la un PC. Modulul fiscal este integrat in hardware propriu, in memoria fixa fiind amplasate atat programul de aplicatie, cat si cel de control;
 • Cu structura inchisa, conectate la calculator – pot fi conectate la un PC, posibilitatea citirii datelor interne si de emitere a documentelor fiscale;
 • Computerizate – sunt realizate pe structura unui calculator standard, poate comunica cu o imprimanta si ofera afisaj clientului.

Constructiv, casele de marcat fiscale pot fi intr-o singura carcasa (unitare) sau modulare (mai multe aparate), acestea putand fi in acelasi timp stationare (se alimenteaza de la reteaua de curent electric) sau portabile (alimentare autonoma, pe baza de baterii sau acumulatori).

La alegerea unei case de marca fiscale, trebuie sa tineti cont de mai multe lucruri :

 • Daca produsul este sau nu avizat;
 • Care sunt performantele casei de marcat: programele de gestiune, retele, daca poate citi carduri sau nu, daca este compatibila cu un program de gestiune, ce tip de imprimante si consumabile foloseste, care este modul de lucru (online sau offline), care este numarul de caractere tiparite pe linie, care este numarul de articole programabile, daca este prevazuta sau nu cu jurnal electronic;
 • Cat de fiabila este casa de marcat fiscala;
 • Ce design are produsul;
 • Dimensiunile rolei de hartie;
 • Garantia oferita de distribuitor;
 • Domeniul de destinatie.

Tineti cont ca exista case de marcat special destinate activitatilor de taxi, schimb valutar, de comert si prestari servicii, restaurante, duty free, de comert cu carburanti sau consignatiilor.

Cand studiati preturile caselor de marcat, nu uitati sa-l intrebati pe distribuitor ce include pretul standard. Multi afaceristi ofera in acesta operatiile de instalare, instruire, fiscalizare si instruire operatori, programe de comunicatie gratuite, interfete de comunicare cu alte aparate, dar si bonusuri la service.

La achizitionarea unei case de marcat fiscale de la firma Tim Net Service Group veti primi chitanta/ordinul de plata aferente, certificatul de garantie, o copie a procesului verbal de sigilare eliberat de Administratia Financiara si o copie a avizului de la Comisia de Avizare.

Orice casa de marcat fiscala emite bonul fiscal, raportul Z si rola jurnal. Bonul fiscal se emite obligatoriu la achizitionarea oricarui bun sau la prestarea unui serviciu.

Orice bon fiscal contine obligatoriu mai multe date, ce trebuie sa fie vizibile :

 • Numele si codul operatorului;
 • Denumirea produsului/serviciului livrat/efectuat;
 • Pretul/tariful;
 • Ziua, luna, anul, ora si minutul la care s-a emis;
 • Valoarea bonului, cu TVA-ul aferent;
 • Valoarea totala a TVA, pe cote.

Sunt exceptate de la aceste obligativitati bonurile fiscale ce sunt emise in taximetrie sau in activitatea de schimb valutar.

In oferta companiei Tim Net Service Group gasiti mai multe modele de case de marcat fiscale: Sapel Euro HT358, Sapel Shop HT238, Total S, Total M, Elka 2000 VF, Elka 743, Elka 704, Elka micro 04, Datecs DP-50 D si Datesc MP55.

Modelele sunt fiabile, performante, usor de utilizat si la preturi foarte accesibile, comparativ cu cele practicate de concurenta.

Pentru produse de calitate, garantate si de performanta, alege din oferta Tim Net Service Group!

Tim Net Service Group, partenerul ce iti garanteaza calitatea!

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le