Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport auto de marfa cu Raider Sibiu

Transport auto de marfa cu Raider Sibiu

🕔30.Apr 2013

La un moment dat fiecare om are nevoie de a transporta marfa dintr-un loc in altul. Problema intervine cand este vorba despre doua orase mai indepartate, iar marfa nu se refera la un simplu plic. Iar daca mai punem la socoteala si factorul timp, caci daca ai dispune de timp ai face tu singur transportul necesar, si costurile mult mai ridicate care iti rezulta in acest mod, este mult mai convenabil sa apelezi la o firma specializata pentru transporturile rutiere. Pe piata romaneasca exista multe astfel de firme, insa una dintre cele mai bune si mai cautate este compania Raider din Sibiu. Apeleaza cu incredere la serviciile sale!


Despre Raider Sibiu

Raider Sibiu a luat nastere inca din anul 2001 in orasul Sibiu, acumuland astfel, de-a lungul timpului, multa experienta profesionala. Domeniul principal de activitate al companiei este cel al tranposrturilor rutiere.
Compania doreste sa satisfaca toate cerintele clientilor sai si tocmai de aceea vine mereu in sprijinul acestora cu idei noi si cu servicii de calitate. Raportul calitate-pret este de asemenea unul avantajos. Serviciile personalizate pentru fiecare client in parte este un atuu al acestei companii, Raider Sibiu reusind astfel sa cucereasca increderea cumparatorilor.
Raider Sibiu foloseste numai echipamente moderne, iar personalul este calificat si poate face fata oricarei situatii neprevazute.
La baza reusitei firmei stau si profesionalismul, dorinta de reusita, seriozitatea cu care abordeaza orice lucrare, precum si dezvoltarea unei relatii de parteneriat cu clientii sai.

Serviciile companiei Raider

Printre serviciile Raider Sibiu se numara:

– Servicii de inchiriere de masini: masini marca Daewoo Matiz sau Dacia Logan;
– Servicii specializate pe relocare in orice parte a tarii;
– Transport auto de marfa, ruta interna.

Transportul auto de marfa

In ceea ce priveste transportul auto de marfa, firma Raider abordeaza mai multe rute, printre care cea mai importanta este ruta Sibiu-Bucuresti, tur si retur. Este normal faptul ca legatura cu capitala sa reprezinte intotdeauna un nod in dezvoltarea oricarei afaceri.
Indiferent de transportul rutier pe care Raider il accepta, compania da mereu dovada de rapiditate, seriozitate si promptitudine, trei calitati esentiale pentru bunul mers al lucrurilor. Odata porniti la drum, membrii echipei nu se mai opresc decat la destinatie.
Toate autovehiculele de transport marfa ale companiei sunt noi si sunt prevazute si cu telefoane mobile, astfel incat legatura cu sediul si cu clientii sa fie una apropiata. Un aspect foarte important al serviciilor oferite de Raider este asigurara marfurilor, astfel, in caz de daune Raider iti poate restitui pana la 30.000 de USD. Acest mod de abordare al lucrurilor a facut ca oamenii sa aiba mai multa incredere in companie si in serviciile prestate de catre aceasta. O astfel de livrare devine mai sigura pentru expeditor si cu siguranta va mai apela si cu alta ocazie la Raider Sibiu.
Raider ofera in orice situatie solutii complete de transport auto marfa, care presupun si transportul si manipularea marfurilor in punctele greu accesibile, acestea fiind livrate direct la adresa ceruta.

Daca ai nevoie de transport auto marfa, apeleaza cu incredere la firma Raider din Sibiu si calitatea serviciilor iti este garantata.

In continuare poti citi un articol interesant despre haine pentru baieti Super Kids Store.

Similar Articles
Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

  Tahograful este un dispozitiv necesar transporturilor rutiere, care are rolul de a inregistra viteza autovehiculului,

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

  Cartea de vizita a devenit o necesitate. Reprezinta o metoda eleganta prin care sa-ti promovezi

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

  Industria alimentara ocupa un loc fruntas in topul industriilor din tara noastra. Romanul este obisnuit

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Ti-ai dori sa lucrezi cu cineva in ceea ce priveste colectare carton in Bucuresti? Ai

Despre gama de benzi adezive

Despre gama de benzi adezive

  Fie ca reparati, sunteti pasionat de electronica sau pur si simplu aveti nevoie de o