Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport fluide cu electropompe submersibile de la Sonnek

Transport fluide cu electropompe submersibile de la Sonnek

🕔29.Jul 2013

Daca aveti probleme cu scurgerea apei care se infiltreaza in temelia casei sau a imobilului dumneavoastra, sau daca doriti solutii profesionale de transport fluide de orice natura, atunci apelati la serviciile unor profesionisti ce va pot oferi asistenta de specialitate si produse la preturi accesibile pentru rezolvarea in timp util a problemelor cu care va confruntati. Sonnek este distribuitor autorizat de aparatura pentru transport fluide, compania oferind o gama larga de pompe si sisteme de transport si filtrare ce pot fi achizitionate pentru domeniul industrial, al constructiilor, comunal sau chiar casnic.

Captarea apei si transportul acesteia, precum si transportul fluidelor de orice natura poate reprezenta o problema reala atunci cand nu avem la dispozitie un sistem propriu-zis care sa asigure rezultatele asteptate. Astfel ne putem trezi in situatii neplacute ce necesita solutii imediate. Asadar, daca aveti nevoie de un sfat sau de indrumare de specialitate, nu ezitati si contactati specialistii Sonnek. Echipa companiei are o experienta vasta in domeniul transportului de fluide putand oferii recomandari in achizitionarea de aparatura potrivita pentru gestionarea cu succes a diverselor situatii.

Printre produsele comercializate de Sonnek amintim electropompele submersibile. Acestea sunt deosebit de sigure in conditii de functionare la uscat, foarte rezistente si durabile si usor de intretinut. Electropompele submersibile nu au manta de racire si sunt utilizate cu precadere in tranzitarea fluxurilor de ape reziduale, in domeniul industrial sau rezidential. Aceste pompe de transport ape reziduale reprezinta solutii fiabile, rezistente si de lunga durata ce se pot aplica afacerii dumneavoastra gestionand intr-un mod eficient si ieftin aspectele legate de transportul fluidelor nedorite.

Sonnek este o companie independenta ceea ce inseamna ca activitatea firmei nu este legata de un portofoliu limitat si conditionat de producatori ce doresc sa-si promoveze propriile produse. Acest lucru denota faptul ca alegerea tehnicii de pompare corecte se realizeaza in fuctie de parametri tehnici si financiari optimi si de cerintele beneficiarilor si nu de solutiile furnizate deja de anumiti producatori.

In spatele companiei Sonnek Engineering se afla o echipa de ingineri ce va pot indruma in alegerea unei pompe sau electropompe submersibile optime aplicatiei dumneavoastra. Pe langa acest suport de specialitate, firma noastra ofera si programe specializate pentru calculele hidraulice, compatibilitatea chimica si compatibilitatea in instalatiile existente (tabel de compatibilitate chimica a materialelor, calculul pierderilor de presiune, costuri cu energia si calculul sarcinii axului).

Mai mult, pentru a satisface cerintele dvs., va stam la dispozitie cu urmatoarele tehnici de poompare: pompe submersibile, electropompe centrifugale neimersate, pompe volumetrice si pompe ermetice (fara etansare mecanica).

Electropompele submersibile sunt disponibile in mai multe variante in functie de cerintele impuse de situatia dumneavoastra. Puteti alege dintr-o diversitate de pompe, asadar solutia aplicatiei dumneavoastra se va regasii printre produsele comercializate de Sonnek. Preturile sunt accesibile, avantajoase, la pretul final adaugandu-se si tariful transportului. Dar, aceste detalii vor fi stabilite in momentul in care se efectueaza comanda propriu-zisa. Un reprezentant Sonnek Engineering o sa va contacteze pentru confirmare, urmand sa fie stabilite si detaliile suplimentare referitoare la colaborarea existenta. Pentru mai multe informatii accesati site-ul companiei  sau utilizati datele de contact de mai jos.

Date de contact:

SONNEK ENGINEERING SRL – Faurului 9 – 550188 Sibiu
Email office.ro@sonnek.com
Tel. +40 369 429900 – Fax. +40 369 429901

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,