Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Vara asta alegi eGood

Vara asta alegi eGood

🕔16.May 2013

Vara se apropie cu pasi repezi, temperaturile au inceput sa fie din ce in ce mai ridicate, si o problema deosebit de iritanta se intrezareste in viitorul apropiat. Cum rezolvam problema caldurii infernale din locuinta noastra, pe timpul verii? Putem rezolva problema prin diferite metode, insa cea mai eficienta si cea mai populara metoda este achizitionarea unui aparat de aer conditionat.

Firma eGood va ofera aparate de aer conditionat de diferite dimensiuni si puteri, la preturi foarte avantajoase.

Ce este un aparat de aer conditionat? Acest dispozitiv electronic asigura confortul termic in zilele calduroase prin racirea aerului din camera. Principiul de functionare al aparatelor de aer conditionat este asemanator cu principiul frigiderelor. Aparatele de aer conditionat functioneaza cu ajutorul unui agent frigorific, deobicei freonul si are in componenta lui un compresor, un condensator, panou de comanda pentru afisarea functiilor generale valabile si alte componente periferice.

De ce alegem montarea unui aparat de aer conditionat?Apelam la aceasta solutie din cauza faptului ca pe perioada verii, temperaturile din incaperile locuintei pot fi insuportabile.

Cum alegem aparatul de aer conditionat perfect pentru locuinta noastra? Alegerea unui aparat de aer conditionat poate fi o sarcina destul de complexa. Acest echipament se face in functie de diferite considerente tehnice si economice precum puterea aparatului (necesarul de racire), tipul aparatului (split, caseta, tubulatura etc.), posibilitatea de montaj, consumul de energie (datorita faptului ca exista aparate de aer conditionat de tip on / off sau cu inverter) sau costul aparatului.

Ce inseamna “necesarul de racire”? Aparatele de aer conditionat de tip split sunt aparate cu compresie mecanica, ce racesc aerul din camera instalata. Spre exemplu daca aveti de racit doua camere si locuiti intr-un bloc normal, puteti alege aparatele de aer conditionat cu o putere de 9000 BTU/h, iar pentru suprafetele de 25 de mp, aparatele de 12000 BTU/h.

Pentru camere cu suprafete de pana la 40 mp se aleg aparate cu o putere de 18000 de BTU/h, iar pentru cele pana in 50 de mp, aparatele de 24000 BTU/h.

Ce este BTU? BTU este o unitate de masura in sistemul imperial, echivalentul Joule-ului din sistemul international de masura (1 BTU = 1055 J).

Sistemele de filtrare ale aparatelor de aer conditionat, in functie de performantele lor pot filtra partiule mici de praf, mirosuri sau pot fi antibacteriene.

Compania eGood este specializata in comercializarea produselor electrocasnice in mediul online oferind clientilor posibilitatea sa achizitioneze o gama foarte variata de produse si accesorie pentru ele. Dintre aceste produse enumeram automatele de cafea, espressoare, aspiratoare, mese de calcat, aparate de inghetat, aparate de aer conditionat, fierbatoare si multe altele. Pe langa aceste veti gasi pe platforma online a companiei o serie de produse pentru ingrijirea personala, sisteme de comunicatii si alarme, computere, laptopuri, tablete, televizoare etc.

Produsele comercializate de compania eGood beneficiaza de garantie din partea producatorilor, iar livrarea se face respectand termenii si conditiile acesteia.

Aparatele de aer conditionat comercializate de compania eGood reprezinta o alegere ideala pentru racirea locuintei dumneavoastra in perioade de foc, fiind ieftine si de calitate.

Date de contact:

Denumire: eGood;

Adresa web: www.egood.ro

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.zoom-biz.ro .

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste