Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Verighete din aur de la Roza Oro Collection – Modele pentru toate gusturile!

Verighete din aur de la Roza Oro Collection – Modele pentru toate gusturile!

🕔13.Jan 2014

De-a lungul istoriei, frumusetea impresionanta a aurului a inspirat nenumarate legende, culturi, civilizatii. In zilele noastre, aurul este cea mai buna optiune in alegerea unei bijuterii datorita calitatii si capacitatii sale de a fi turnat si modelat. Aurul joaca un rol fundamental si atunci cand vorbim de comuniunea simbolica dintre un barbat si o femeie in fata altarului. Simbolul iubirii, verigheta din aur duce peste ani emotiile unui inceput, fascinatia dragostei si pastreaza in tacere secretele iubirii. In mod traditional, verighetele trebuie alese cu o foarte mare atentie si precizie, iar calitatea trebuie sa fie una foarte buna pentru a rezista in timp. De la modele clasice si discrete, la modele de ultima tendinta, toate tipurile de inele de aur, cu sau fara piatra, le gasiti  intr-o gama variata de modele, pentru toate gusturile, numai la Roza Oro CollectionFirma din Satu Mare reprezinta solutia dumneavoastra pentru bijuterii de calitate, intrucat va creioneaza personalitatea ajutandu-va sa completati toate pregatirile pentru nunta dumneavoastra.

Firma din nordul tarii va ofera prilejul de a comanda orice model de inele de logodna, din aur galben, aur alb, sau combinatii intre aceste materiale. Si pentru ca iubirea dintre voi este unica si pretioasa, acestea pot fi prevazute cu pietre pretioase sau semipretioase, dintre cele mai diverse. Daca va aflati in postura de tanar indragostit, trebuie sa fiti atenti la ce bijuterii si accesorii poarta iubita dumneavoastra in general, pentru a sti ce sa alegeti intre aur alb si aur galben de 14, 18, respectiv 22k. Apoi, trebuie sa va hotarati in privinta pietrei pretioase. Sa fie doar una sau mai multe? Sa fie diamant sau alta piatra? Sau poate o combinatie intre cele doua?

Exista si situatii in care sunteti in cautarea unor verighete mai speciale, lucrate cu grija, cu detalii fine, insa modelele de pe piata de specialitate nu indeplinesc toate cerintele si preferintele dumneavoastra. In acest caz, intervin verighetele din aur cu pietre pretioase Roza Oro care, prin profesionistii firmei, sunt transformate speciale pentru dorintele dumneavoastra. Pentru ca exista fel si fel de cupluri, fie inclinate spre traditiile urmasilor lor, fie deschise spre inovatii, gama de verighete din aur cu pietre este disponibila in variante moderne sau clasice. In functie de gusturi, puteti opta pentru verighete din aur alb, galben, sau chiar roz, de 14, 18, respectiv 22k. De ce este aurul alb? Aliajul de aur alb este creat prin alierea aurului fin (de culoare galbena) cu metale precum: argint, nichel sau paladiu. Culoarea aliajului obtinut va avea o tenta usor galbuie datorita faptului ca in aliaj predomina culoarea aurului fin. Calitatile aurului alb sunt: gradul marit de reflexie si rezistenta mai buna la uzura.

Verighetele din aur Roza Oro Collection difera si in functie de forma. Astfel, interiorul poate fi plat sau bombat. De asemenea, in cazul in care doriti alte modificari, firma va sta la dispozitie pentru efectuarea acestora, in scopul obtinerii unor verighete exact pe gustul dumneavoastra. In categoria modificarilor pot intra lucrari precum personalizari sau gravari ale numele mirilor, sau un mesaj de iubire.

Pe langa comercializarea verighetelor de aur cu pietre, firma din Satu Mare se mai ocupa si cu producerea, importul, prelucrarea si comercializarea de bijuterii din aur, si anume, o gama diversificata de inele de logodna si lanturi.

Date de contact:

Denumirea firmei: Roza Oro Collection;

Numar de telefon: 0261 770 141.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca