Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
3 motive pentru gama de centrale Liepsnele

3 motive pentru gama de centrale Liepsnele

🕔28.Oct 2015

Gandul la iarna ce vine te ingrozeste? Doresti sa iti incepi o noua viata la sat si vrei o solutie perfecta pentru incalzirea casei prin intermediul sistemelor de incalzire conventionale, calorifere sau prin sistemul de incalzire prin podea existente? Ei bine, doar la noi vei gasi cele mai eficiente modele de centrale Liepsnele, marca premiata cu Certificatul CE TUV de calitate si recunoscuta la nivel global pentru calitatea si fiabilitatea acestora. Suntem unicul importator de astfel  central termice pe care vi le oferim la cele mai bune preturi. In cadrul acestui articol va vom oferi 3 motive pentru care aceste centrale Liepsnele sunt cele mai  recomandate pentru dumneavoastra. Vom urmari 3 situatii diferite si cea mai comuna problema a unor central pe lemn obisnuite, dar si de ce Liepsnele este numele fiabilitatii si al calitatii.

Centrale Liepsnele – randament si fiabilitate

Pentru toti cei care locuiesc la munte, iarna este perioada cea mai solicitanta. Necesitatea unei central pe lemne fiabila si care sa ofere un randament bun este mai mult decat importanta, este vitala. Daca la cele normale o singura incarcatura de carbuni dureaza cel mult 2 zile, cu linia de centrale Liepsnele randamentul unei singure incarcaturi de carbine se ridica chiar si pana la 5 zile, folosind acelasi volum de cobustibil ca si in primul caz. De asemenea, marele cosmar al celor care trebuiau sa iasa in fiecare zi chiar si de mai multe ori pentru a incarca cazanul cu o noua sarja de lemne, de gama de centrale Liepsnele aceeasi cantitate de lemn ofera un randament de pana la 30 de ore. Acest randament este dar in primul rand de structura cazanului care este conceputa pentru a oferi conditii cat mai bune pentru arderea combustibilului si un randament cat mai bun.

O alta particularitate a liniei de centrale Liepsnele este faptul ca aceastea pot functiona pe mai multe tipuri de combustibil solid, pentru a obtine randamentul maxim este cel mai recomandat sa folositi carbuni, insa puteti folosi fara nici o problema atat lemn, brichete dar si deseuri de lemn. Astfel, veti avea parte de tot comfortul necesar chiar si in situatiile in care nu ati reusit sa va aprovizionati corespunzator cu carbuni.

Centrale Liepsnele – constructie simpla, eficienta maxima

Pe langa aceste doua aspecte ce privesc randamentul acestor centrale Liepsnele mai putem spune si faptul ca datorita suprafetei foarte mari ce pleaca de la 20m2 si ajunge chiar si la 400m2 in functie de model randamentul este de pana la 90% pentru functionarea in toate regimurile. Astfel, datorita constructiei simplificate, usurintei de utilizare si sigurantei in exploatare gama de centrale Liepsnele este perfecta pentru oricine doreste maximul de comfort termic la cele mai mici costuri si la cea mai mare fiabilitate.

Siteul nostru, www.centrale-lemne-liepsnele.ro este locul de unde puteti consulta oferta naostra de centrale Liepsnele dar si de cazane ce poarta acelasi nume. Va oferim cele mai bune preturi dar si gratuitatea transportului pentru toate modelele. De asemenea, va anuntam in mod special ca am inceput perioadele de discount. Pentru a afla de ce discount puteti beneficia, nu ezitati sa ne vizitati.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author