Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
3 motive pentru gama de centrale Liepsnele

3 motive pentru gama de centrale Liepsnele

🕔28.Oct 2015

Gandul la iarna ce vine te ingrozeste? Doresti sa iti incepi o noua viata la sat si vrei o solutie perfecta pentru incalzirea casei prin intermediul sistemelor de incalzire conventionale, calorifere sau prin sistemul de incalzire prin podea existente? Ei bine, doar la noi vei gasi cele mai eficiente modele de centrale Liepsnele, marca premiata cu Certificatul CE TUV de calitate si recunoscuta la nivel global pentru calitatea si fiabilitatea acestora. Suntem unicul importator de astfel  central termice pe care vi le oferim la cele mai bune preturi. In cadrul acestui articol va vom oferi 3 motive pentru care aceste centrale Liepsnele sunt cele mai  recomandate pentru dumneavoastra. Vom urmari 3 situatii diferite si cea mai comuna problema a unor central pe lemn obisnuite, dar si de ce Liepsnele este numele fiabilitatii si al calitatii.

Centrale Liepsnele – randament si fiabilitate

Pentru toti cei care locuiesc la munte, iarna este perioada cea mai solicitanta. Necesitatea unei central pe lemne fiabila si care sa ofere un randament bun este mai mult decat importanta, este vitala. Daca la cele normale o singura incarcatura de carbuni dureaza cel mult 2 zile, cu linia de centrale Liepsnele randamentul unei singure incarcaturi de carbine se ridica chiar si pana la 5 zile, folosind acelasi volum de cobustibil ca si in primul caz. De asemenea, marele cosmar al celor care trebuiau sa iasa in fiecare zi chiar si de mai multe ori pentru a incarca cazanul cu o noua sarja de lemne, de gama de centrale Liepsnele aceeasi cantitate de lemn ofera un randament de pana la 30 de ore. Acest randament este dar in primul rand de structura cazanului care este conceputa pentru a oferi conditii cat mai bune pentru arderea combustibilului si un randament cat mai bun.

O alta particularitate a liniei de centrale Liepsnele este faptul ca aceastea pot functiona pe mai multe tipuri de combustibil solid, pentru a obtine randamentul maxim este cel mai recomandat sa folositi carbuni, insa puteti folosi fara nici o problema atat lemn, brichete dar si deseuri de lemn. Astfel, veti avea parte de tot comfortul necesar chiar si in situatiile in care nu ati reusit sa va aprovizionati corespunzator cu carbuni.

Centrale Liepsnele – constructie simpla, eficienta maxima

Pe langa aceste doua aspecte ce privesc randamentul acestor centrale Liepsnele mai putem spune si faptul ca datorita suprafetei foarte mari ce pleaca de la 20m2 si ajunge chiar si la 400m2 in functie de model randamentul este de pana la 90% pentru functionarea in toate regimurile. Astfel, datorita constructiei simplificate, usurintei de utilizare si sigurantei in exploatare gama de centrale Liepsnele este perfecta pentru oricine doreste maximul de comfort termic la cele mai mici costuri si la cea mai mare fiabilitate.

Siteul nostru, www.centrale-lemne-liepsnele.ro este locul de unde puteti consulta oferta naostra de centrale Liepsnele dar si de cazane ce poarta acelasi nume. Va oferim cele mai bune preturi dar si gratuitatea transportului pentru toate modelele. De asemenea, va anuntam in mod special ca am inceput perioadele de discount. Pentru a afla de ce discount puteti beneficia, nu ezitati sa ne vizitati.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author