Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
3 tipuri de reductoare de presiune

3 tipuri de reductoare de presiune

🕔20.Nov 2015

reductoare de presiuneNecesare in aproape orice tip de instalatie de presiune, ele au rolul de a reglementa conditiile si parametrii la care instalatia functioneaza. Este vorba despre gama de reductoare de presiune oferita in  exclusivitate de catre firma de echipamente si instalatii, Prima. Aici veti putea gasi o gama larga de produse specifice mai multor tipuri de instalatii, atat pentru apa, aburi, cat si gaze sub presiune. Dupa cum spuneam si mai devreme, aceste echipamente sunt foarte importante pentru buna functionare a oricarei instalatii, de apa, aer sau abur. In cadrul acestui articol vom detalia diferentele dintre cele 3 tipuri de reductoare de presiune si ce particularitati prezinta acestea in functie de destinatia fiecarui tip de reductor.

Reductoare de presiune industriale si nu numai

Pe siteul nostru, www.robineti-proces.ro veti putea gasi 3 categorii de astfel de reductoare, cele pentru apa, aer si abur. Fiecare dintre cele 3 au constructii diferite pentru a putea fi compatibile cu parametrii instalatiilor respective. Astfel, reductoarele de presiune pentru apa sunt folosite la toate instalatiile industriale sau casnice. Aceste reductoare de presiune au o constructie speciala pentru a putea face fata nivelului foarte mare de presiune ce este exercitata de catre comprimarea apei (si a lichidelor in general). Asadar, pentru acestea sunt folosite materiale foarte dure, cum ar fonta sau inoxul, insa pentru aplicatiile de presiune mai scazuta, va oferim reductoare de presiune si din alama.

Categoria de reductoare de presiune pentru aer si gaze sunt caracterizate printr-o plaja larga de parametrii de functionare. Daca despre apa si lichide putem spune ca sunt mult mai greu de comprimat, aerul este la capatul opus. Acesta este folosit in foarte multe tipuri de instalatii, incepand cu cele de prelucrare a aerului, pana la utilaje si mecanisme ce opereaza pe aer comprimat. Aceste reductoare de presiune sunt de doua tipuri, cele pentru instalatii industriale si cele pentru uz casnic sau in aplicatii tehnicemai reduse. Daca la prima categorie vorbim de presiuni foarte mari (echipamente pneumatice si nu numai), la cele pentru instalatii casnice vorbim de o functionalitate sporita dar si de o precizie excelenta (la fel de buna ca si cea a unor reductoare de presiune industriale). De asemenea, la reductorul pentru uz casnic aveti posibilitatea de a inchide complet intregul flux, oferind astfel un plus de utilitate a echipamentului.

Reductoare de presiune de cea mai buna calitate

Inainte de a ajunge la concluzii, trebuie sa mentionam faptul ca este esential sa parcurgeti intreaga documentatie a produsului inainte de a alege unul din aceste  reductoare de presiune deoarece fiecare din aceste echipamente au caracteristici unice, putand fi folosite in anumite aplicatii si instalatii. Asadar, pentru a putea beneficia de calitatile si bunafunctionare in conditii de deplina siguranta, este recomandat sa respectati cu strictete toate indicatiile si detaliile tehnice. Noi va asteptam pe siteul nostru, www.robineti-proces.ro pentru a va procura toate elementele si echipamentele pentru toate tipurile de instalatii. Toate produsele sunt de cea mai buna calitate, iar pentru a veni in intampinarea dumneavoastra va oferim o serie de oferte despre care puteti afla mai multe vizitandu-ne siteul. Va asteptam!

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー