Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
ABC-456 COM: cea mai complexa gama de produse fibra ceramica!

ABC-456 COM: cea mai complexa gama de produse fibra ceramica!

🕔22.May 2015

Rezistenta foarte buna la soc termic, conductivitate termica scazuta, rezistenta chimica mare. Acestea sunt doar trei din catacteristicile de baza ale produselor din fibra ceramica-produse utilizate in toate ariile industriale, de la metalurgie si siderurgie pana la izolatii/captuseli cuptoare, tevi si hornuri.

Pentru produse fibra ceramica, la preturi excelente, contacteaza ABC-456 COM, companie din Bucuresti ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea produselor din fibra solubila si din fibra ceramica, precum si diverse echipamente de incalzire si microcuptoare pentru topire metal sau microfuziune sticla.

ABC-456 COM iti pune la dispozitie una dintre cele mai bogate game de produse fibra ceramica-produse recunoscute pe piata de profil gratie calitatii si fiabilitatii lor.

Din oferta ABC-456 COM poti opta pentru urmatoarele produse fibra ceramica: patura din fibra ceramica, modul din fibra ceramica, hartie din fibra ceramica, placa din fibra ceramica, materiale textile/franghie si panglica.

Produsele din fibra ceramica ABC-456 COM conving, in primul rand, prin rezistenta termica deosebita (de la 1260 °C, pana la 1430 °C), dar si prin verstatilitatea mare (pot acoperi o gama larga de aplicatii).

Produse fibra ceramica-Stabilitate excelenta la temperaturi ridicate

Anumite ramuri ale industriei cer rezistenta si rigiditate ridicate, stabilitate mare la temperaturi inalte si capacitate de izolare excelenta. Produsele din fibra ceramica sunt concepute tocmai pentru a raspunde cu succes acestor exigente.

Ce sunt produsele din fibra ceramica si la ce se utilizeaza?

Recunoscute pentru puterea mare de izolare si pentru rezistenta deosebita la actiunea factorilor corozivi, produsele din fibra ceramica isi gasesc intrebuintarea in industria energetica, chimie si petrochimie, constructii de masini, industria sticlei, a ceramicii si a materialelor refractare, etc. De asemenea, fibra ceramica este des utilizata in proiectarea sistemelor antiincendiu.

Fibra ceramica mai este folosita si ca garnituri sau captuseli termoizolante pentru cuptoare.

Fiind un produs cu densitate mica pentru termoizolare termica, fibra ceramica are conductivitate termica scazuta, nu acumuleaza caldura si este un izolator cu calificative excelente!

De ce trebuie sa utilizezi produsele din fibra ceramica-Avantaje

Prin diminuarea pierderilor de caldura, produsele din fibra ceramica  ajuta la reducerea semnificativa a consumului de energie si combustibil. Mai mult, acest tip de produse permite o manopera usoara si control excelent al grosimii, fiind sunt usor de taiat si de utilizat.

Printre avantajele produselor din fibra ceramica se numara si rezistenta la compresiune mare, flexibilitatea, rezistenta chimica si bineinteles, stabilitatea la temperaturi foarte ridicate.

ABC-456 COM: producator si furnizor de produse fibra ceramica

Daca vrei sa ai accesul la o varietate impresionanta de produse fibra ceramica, apeleaza la ABC-456 COM si profita de ofertele personalizate!

ABC-456 COM iti pune la dispozitie produse fibra ceramica pentru: captusirea cuptoarelor pentru zona fierbinte, intermediara sau exterioara, izolarea conductelor flexibile, extensia imbinarilor, etansari, protectia impotriva incendiilor, garnituri pentru cuptoare, ambalare rezistenta la temperaturi inalte, etc.

Indiferent ca optezi pentru patura din fibra ceramica, modul, hartie, placi sau materiale textie din fibra ceramica, ABC-456 COM iti garanteaza calitatea si eficienta produselor sale, punandu-ti, totodata, la dispozitie consultanta gratuita cu privirea la alegerea corecta a produselor dar si livrari prompte, in toate orasele din Romania.

Pentru informatii suplimentare si pentru a consulta intreaga gama de produse fibra ceramica ABC-456 COM, acceseaza pagina www.abc-456.com.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis 0

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin! 0

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author