Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Academia Strumfilor – o gradinita particulara Bucuresti speciala pentru micutul tau

Academia Strumfilor – o gradinita particulara Bucuresti speciala pentru micutul tau

🕔12.Aug 2015

Datorita activitatilor diverse si a serviciilor de calotitate, in prezent, din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi inscrie copilasul la gradinite particulare. Aici cei mici se pot dezvolta armonios si vor face parte in cel mai scurt timp dintr-un colectiv prietenos si atent la nevoilor celor mici. Daca iti doresi si tu ca micutul tau sa beneficieze de tot ce e mai bun te invitam sa il inscrii la gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor.

O gradinita particulara Bucuresti unde micutul tau se va simti minunat!

Cu siguranta ti-ai dori ca micul tau sau sa aiba sansa de a se acumula o varietate de cunostine si, totodata, de a participa la numeroase activitati interactive si distractive. Daca vrei niste cursuri de karate, dans sau chiar de inot pentru prichindelul tau nu este nevoie sa il inscrii la programe costisitoare si elaborate. Vino cu el la gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor si lasa-l sa se bucure alaturi de ceilalti copii de farmecul copilariei.

La Academia Strumfilor, gradinita particulara Bucuresti, micutul tau va gasi un program variat de activitati educative si un mediu sanatos, ce il va ajuta sa se dezvolte in cel mai armonios mod cu putinta. Cu ajutorul unui personal cu experienta, special instruit si atent, micutul tau va invata pasi de dans sau miscari de karate.

Gradinita joaca un rol esential in dezvoltarea copilului, deoarece acesta are nevoie de activitati eductive inca de la varste fragede. Inscrie-l acum la Academia Strumfilor – gradinita particulara Bucuresti si ajuta-l sa creasca intr-un mediu modern, special conceput pentru nevoile sale.

Gradinita particulara Bucuresti – locul copiilor creativi

Inca de la venirea sa pe lume, fiecare parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru micutul sau. Un mediu din care poate asimila informatii diverse este cea mai sigura cale de a-I oferi o educatie aleasa. Gradinita este prima piesa din puzzle-ul educatiei unui copil si joaca in rol foarte important.

O gradinita de succes trebuie sa respecte toate standardele superioare in materie de educatie, mediu ambiant si siguranta. De asemeni, personalul care se ocupa de copii trebuiesa fie experimentat, atent si cu metode unice de predare. Daca inca nu ai gasit o gradinita care sa intruneasca toate aspectele mentionate mai sus, fii fara grija. Iti recomandam sa apelezi la gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor si copilul tau va beneficia de cea mai buna educatie.

Academia Strumfiilor este inspirata din basmele cu printi si printese si iti asteapta prichindelul cu bratele deschise. Te invitam sa il inscrii in aceasta aventura palpitanta a cuvintelor inlantuite prin mister si a notelor muzicale armonioase.

Alege si tu Academia Strumfilor daca vrei ca al tau copil sa creasca frumos. Pentru informatii suplimentare te invitam sa apelezi la 0723-338.106 sau sa trimiti un e-mail pe adresa academiastrumfilor@yahoo.com.