Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Accesorii tractor – gradinarul-gospodar.ro iti usureaza munca la tara!

Accesorii tractor – gradinarul-gospodar.ro iti usureaza munca la tara!

🕔30.Jul 2015

Daca te-ai saturat de viata agitata de la oras, de trafic, aglomeratie si locuit la bloc, muta-te la tara! Acolo, aerul e mai curat, ai la dispozitie mai mult spatiu si, in plus, iti poti cultiva fructe si legume. Pentru aceasta ai nevoie de un tractor si de accesorii tractor. Achizitioneaza-le de pe gradinarul-gospodar.ro!

Oferta la accesorii tractor

Daca tot iti doresti sa stai la tara, ar fi pacat sa continui sa cumperi fructe si legume. Pe cativa ari, in gradina, iti poti pune straturi si cartofi, iar pe o suprafata mai mare, in afara satului, poti semana porumb si lucerna sau trifoi, pentru animale. Ca sa-ti usurezi treaba, ai nevoie nu doar de un tractor, ci si de accesorii tractor. Cumpara-le din magazinul online gradinarul-gospodar.ro!

In oferta vei gasi: pluguri, grape, scarificatoare, cositori, fertilizatoare, freze rotative, tocatoare, rarite, lame de nivelat, plug de scos cartofi, masina de scos cartofi, foreza tractor si bena basculabila. Ele au o putere cuprinsa intre 10 si 70 CP si preturi accesibile. La randul lor, sunt disponibile in mai multe modele. Daca nu stii pe care sa le alegi, ia legatura cu echipa gradinarul-gospodar.ro. Angajatii acestui magazin te vor ajuta sa alegi accesorii tractor care sa se plieze pe nevoile, cerintele si conditiile tale. Tot ei te vor ajuta si in caz ca vei avea nevoie de servicii profesionale de reparatii, prin intermediul Villager Service si Majar Service.

Primavara si toamna ai nevoie de un plug. Aratul unui teren depinde de cultura pe care o vei semana. Plugurile din oferta sunt facute in totalitate din fier si sunt reversibile cu retur hidraulic sau cu doua brazdare. Dupa utilizarea plugului iti trebuie o grapa, pentru a sfarama bulgarii mari de pamant. Modelul de pe gradinarul-gospodar.ro are dintii de 20 cm lungime. La o anumita perioada dupa semanat, pentru porumb, spre exemplu, trebuie sa cumperi ingrasamant. Ca sa-l imprastii, ai nevoie de un fertilizator. Cele din categoria accesorii tractor au capacitatea de la 100 pana la 340 de litri.

Toamna, in schimb, ca sa aduni totul de pe camp, trebuie sa iti cumperi, in primul rand, o bena. Gradinarul-gospodar.ro iti ofera modele cu o incarcatura utila de la 250 la 400 kg.

De ce sa comanzi accesorii tractor de pe gradinarul-gospodar.ro?

In primul rand, produsele sunt furnizate de branduri de renume in domeniu. Acest lucru atesta calitatea, eficienta si performanta lor.

In al doilea rand, livrarea se face in numai 24 de ore, astfel incat nu vei intarzia cu activitatea pentru care ai nevoie de unele accesorii tractor.

In al treilea rand, preturile sunt accesibile pentru oricine isi doreste sa se mute la tara si sa se intretina din agricultura.

Magazinul online gradinarul-gospodar.ro te asteapta cu o oferta variata de accesorii tractor! Achizitioneaza-le pe cele de care ai nevoie! In maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, ele iti vor fi livrate la adresa mentionata. Pentru detalii si comenzi intra pe site-ul gradinarul-gospodar.ro sau suna la numarul de telefon mentionat mai jos.

 

Date de contact

Adresa: Urziceni, str. Perilor, nr. 11

Telefon: 0735.185.081