Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Adrian Ruja- sfaturi eficiente de la un dezvoltator in doemniul constrctiilor

Adrian Ruja- sfaturi eficiente de la un dezvoltator in doemniul constrctiilor

🕔25.May 2015

 

Pentru a nu ne trezi cu surprize inca din a doua saptamana dupa ce am achizitionat o noua locuinta (fie ca este o casa, fie ca vorbim de un apartament sau o garsoniera intr-un bloc de locuinte). Eventualele inconveniente ar putea aparea dintr-o multitudine de cazuri: slaba calitate a materialelor utilizate in constructii care vor cauza cedarea structurii de rezistenta, lucrul de mantuiala care a produs diverse spatii ce se vor vedea in scurt timp si cate altele.

Nu dorim sa facem o investitie intr-un apartament care va dura extrem de putin, de aceea este necesar sa cerem sfatul unei persoane care cunoaste domeniul constructiilor si este capabila sa observe miciile detalii care unui ochi necunoscator ar scapa si care ar provoca mari batai de cap mai tarziu. Adrian Ruja este un dezvoltator foarte cunoscut in domeniul constructiilor, care ne ajuta cu un sfat bun atunci cand i-l cerem.

De ce ar trebui sa cerem parerea lui Adrian Ruja

Un sfat avizat este intotdeauna de folos. Ar trebui sa tinem cont de acest lucru inainte de a face orice fel de achizitie, nu neaparat doar in domeniul constructiilor. Faptul ca tinem cont de experienta neplacuta a unui prieten sau a unei cunostinte, care a avut antecedente si doreste sa ne fereasca de un esec impartasindu-ne experienta (bineinteles, daca modul de abordare a problemei este obiectiv) ne va ajuta sa avem parte de produsele si serviciile pe care ni le dorim.

Parerea domnului Adrian Ruja este o parere avizata in domeniul constructiilor, care ne va ajuta sa nu investim haotic intr-o locuinta ce se va degrada intr-un timp scurt, cu care nu vom avea probleme si care nu va necesita reparatii extrem de costisitoare imediat dupa achizitie. Daca vom apela la parerea lui avizata, cu siguranta nu vom fi dezamagiti daca am achizitionat o locuinta sau nu, deoarece mai tarziu se va dovedi a avea dreptate.

Apelul la Adrian Ruja

Faptul ca nu putem fi experti in toate domeniile este un lucru cat se poate de normal. Daca suntem pasionati de finante, nu avem de unde sa stim multe lucruri despre constructii, spre exemplu. De aceea exista o gramada de oameni care sa ne ajute cu sfaturi competente, care sa ne sustina intr-o investitie profitabila sau sa ne impiedice sa facem o investitie proasta. Adrian Ruja este un exemplu.

El este capabil sa ne dea sfaturi competente in domeniul constructiilor, deoarece ochiul lui de expert datorat anilor de cercetari si experienta este capabil sa observe detaliile ascunse care se pot transforma in probleme majore: crapaturi ale peretilor, slabirii rezistentei cladirii. Asadar, putem apela cu incredere la el cand vine vorba de o noua achizitie in domeniul imobiliarelor.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in