Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Afteni Developments-Hidroizolatii fundatii. Protectie 100% impotriva apei!

Afteni Developments-Hidroizolatii fundatii. Protectie 100% impotriva apei!

🕔26.Feb 2015

Prezenta apei in structura unei constructii da startul problemelor legate de disconfort si siguranta. Cu alte cuvinte, infiltratiile de apa dauneaza grav nu doar constructiei in sine, ci si sanatatii locatarilor. Surplusul de apa de pe terasa, de pe acoperis sau din fundatie inseamna pagube majore si reparatii capitale. Daca nu vrei sa bifezi renovari ¨fortate¨ (inainte de vreme), construieste inteligent, construieste cu hidroizolatii.

Cauti un specialist in materie de hidroizolatii, inclusiv hidroizolatii fundatii? Raspunsul il gasesti la Afteni Developments, firma din Bucuresti ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii in domeniul constructiilor, mai exact a serviciilor de hidroizolare a diverselor suprafete si nu numai. Avand la dispozitie materiale adecvate si un personal bine organizat, Afteni Developments executa hidroizolatii fundatii pentru orice tip de cladire (rezidentiala, industriala, comerciala, agricola, etc).

Hidroizolatii fundatii – bariera contra apei!

Hidroizolarea caselor/blocurilor nu mai este demult un moft, ci o necesitate. O necesitate pentru toti cei care vor sa se bucure de un camin confortabil, lipist de igrasie, mucegai si umiditate peste limite normale. Prezenta apei in structura unei constructii face de-a dreptu’ ravagii, in sensul ca dauneaza atat rezistentei constructiei cat si stilului de viata a celor care locuiesc in respectiva cladire. In plus, apa provenita din precipitatii poate duce la degradarea betonului si a finisajelor, afectand astfel estetica cladirii.

Daca te-ai saturat sa-ti ploua efectiv in casa, ia atitudine si hidroizoleaza-ti locuinta. Este valabil si in cazul in care te-ai saturat sa-ti vezi muraturile compromise de becurile inundate. In amblele situatii singura alternativa menita sa actioneze ca o bariera impotriva apei este hidroizolatia. Daca pana ieri majoritatea constructorilor utilizau smoala, astazi tehnologia materialelor de impermeabilizare a evolutat.

Hidroizolatiile se efectueaza cu membrane bituminoase, placari cu polistiren extrudat si zidarie de caramida (in functie de nivelul de protectie dorit si in functie de zona in care se realizeaza hidroizolarea propriu-zisa). Lucrarile de hidroizolare se impun nu doar in cazul cladirilor noi, ci si in cazul cladirilor vechi, reabilitate. Efectul este acelasi: protectie 100% impotriva infiltratiilor de apa.

De ce sunt necesare hidroizolatiile pentru fundatii? Simplu: betonul din care este realizata fundatia este afectat din cauza umezelii capilare ce provine din pamant.

Hidroizolatii fundatii, doar prin Afteni Developments!

Hidroizolarea fundatiilor se executa doar de catre personal calificat si doar cu materiale de calitate. Asadar, daca vrei sa ai garantia unor lucrari bine efectuate si de durata, apeleaza la profesionisti. Afteni Developments iti sta la dispozitie!

Lucrarile de impermeabilizare efectuate de Afteni Developments reprezinta solutia cea mai potrivita si mai la indemana pentru a impiedica aparitia disconfortului in locuinte. Pentru hidroizolatii fundatii utilizam doar materiale certificate, cu instalare rapida, indiferent de conditiile climatice.

Prin lucrarile de hidroizolatii fundatii, Afteni Developments garanteaza protectia, izolarea constructiilor intr-un mod eficace, sigur si de lunga durata! In plus, Afteni Developments iti ofera accesul si la tarife foarte avantajoase!

De ce sa pui in pericol confortul caminului cand poti foarte simplu sa alegi Afteni Developments pentru hidroizolatii fundatii?

Pentru informatii suplimentare cu privire la hidroizolatii fundatii, acceseaza www.hidroizolatii.afacereamea.ro. Echipa Afteni Developments te intampina cu servicii gratuite de consiliere. Grabeste-te sa prinzi oferte unice!

Similar Articles
Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta 0

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

About Author