Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Agro-mag: erbicide pentru toate tipurile de culturi

Agro-mag: erbicide pentru toate tipurile de culturi

🕔29.May 2014

Vrei sa te bucuri de o recolta bogata, lipsita de daunatori? Esti in cautarea unui furnizor de erbicide eficiente pentru diverse culturi? Apeleaza la un profesionist in domeniu: Agro-mag, magazinul online ce comercializeaza o gama larga si diversificata de produse specifice pentru tratamentul curativ si preventiv din agricultura. Astfel din catalogul de produse pus la dispozitie de Agro-mag poti alege fie erbicide pentru grau, pomi fructiferi, pentru sfecla de zahar, floarea soarelui, porumb, fier erbicide pentru legume. Produsele oferite de Agro-mag se remarca prin puterea de absobtie net superioara celorlalte erbicide si prin capacitatea de a valorifica intreaga substanta activa aflata in compozitiile lor.

Erbicide Agro-mag: solutia eficienta pentru combaterea buruienilor

Pentru cei nefamiliarizati cu domeniul agricol, erbicidele sunt substante chimice care manifesta actiunea fito-toxica asupra buruienilor din culturi, plantatii pomicole si viticole, parcuri, cai ferate, etc. Pe scurt, erbicidele sunt solutii utilizate in agricultura pentru combaterea buruienilor. Acestea exercita in mod total sau selectiv, asupra tesuturilor sau metabolismului plantelor cu care intra in contact, un efect negativ care poate duce la eliminarea acestora.

Erbicidele se pot clasifica dupa mai multe criterii, si anume: dupa spectrul de actiune, dupa epoca de administrare, dupa modul de actiune si dupa procesele metabolice pe care le blocheaza pentru a cauza moartea plantei.

Iata de unde achizitionezi o gama vasta de erbicide

Daca vrei sa ai garantia ca buruienile de pe culturile tale dispar definitiv, intr-un timp foarte scurt, viziteaza magazinul online Agro-mag.ro si alege in functie de necesitati. Aici te astepta o oferta bogata de erbicide pentru diverse culturi, incepand cu cele de grau si floarea soarelui si terminand cu cele pentru legume si arbusti fructiferi. Toate produsele comercializate sunt autorizate de catre organele abilitate, in a caror  compozitie intra substante ce inlatura cu succes buruienile monocotiledonate anuale si perene.

Erbicide pentru floarea soarelui: in cadrul magazinului online Agro-mag gasesti erbicide speciale pentru floarea soarelui sau produse universale. De exemplu, poti achizitiona un erbicid marca Du Pont, erbicid selectiv (combate doar ierburile daunatoare, si nu intreaga suprafata de plante) si sistemic (solutia se absoarbe mai intai prin radacina, dupa care este raspandita la restul plantei). Acesta se foloseste  si ca tratament postemergent.

Erbicide pentru arbusti fructiferi: erbicidul pentru arbusti fructiferi pus la dispozitie de Agro-mag actioneaza sistemic asupra culturilor afectate si este recomandat in tratamente postemergente, indiferent de stadiul de crestere in care se regaseste cultura respectiva. La cateva zile dupa aplicare, buruienile se opresc din procesul de crestere, capata o culoare rosiatica, dupa care incep sa se descompuna.

Erbicide pentru grau: Agro-mag iti propune erbicidul pentru grau marca Helmstar, ambalat in plicuri de cate 20 de g. Un alt erbicid pe care il recomandam este Granstar Super, un erbicid ce actioneaza eficient impotriva scaietilor, palamidei, mustarului salbatic, precum si impotriva altor buruieni.

Pe langa toate aceste erbicide, Agro-mag iti ofera erbicide pentru culturile de porumb, legume si sfecla de zahar. Produse omologate, erbicidele disponibile in cadrul magazinului Agro-mag, pot fi utilizate in tratamente preemergente si postemergente deopotriva. Asadar, pentru orice tip de ierburi daunatoare, apeleaza la Agro-mag si alege solutia adecvata.

Pentru a consulta intreaga oferta Aro-mag si pentru a comanda erbicide cu adevarat eficiente, viziteaza-ne magazinul online.

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment