Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ai nevoie de servicii de curierat rapid? Star Curier este alaturi de tine!

Ai nevoie de servicii de curierat rapid? Star Curier este alaturi de tine!

🕔25.Mar 2014

Serviciile de curierat rapid oferite de catre societatea Star Curier din Bucuresti implica transportul unor anumite bunuri si obiecte in regim de urgenta. Daca esti in cautarea unor astfel de servicii, colaborarea cu societatea noastra iti va aduce numai beneficii, avand in vedere flexibilitatea de care dam dovada si pachetele configurate in asa maniera incat sa aduca satisfactia unui numar mare de necesitati. Echipa companiei Star Curier a configurat, dupa cum spuneam, cateva pachete de servicii de curierat rapid ce cuprind diverse aspecte specifice. Acestea sunt: Star Clasic, Star Loco, Star Alert, Servicii Speciale de curierat si curierat international.

  • In ceea ce priveste caracteristicile pachetului Star Clasic, acesta are acoperire nationala, livrarea se face door-to door intr-un termen mediu de 24 de ore de la preluarea comenzii. Expedierile sunt colectate in maximum 2 ore de la comanda inregistrata pana la ora 13:00. Greutatea maxima admisa a coletului este de 40 de kilograme si poate avea urmatoarele dimensiuni: 60x50x30 cm.
  • Pachetul Star Loco cuprinde servicii de curierat efectuate in aceeasi localitate.
  • In cadrul pachetului Star Alert, livrarea se face in Bucuresti si in localitatile limitrofe intr-un timp de 90-300 de minute, de luni pana vineri la ora 18:00. Pachetul trebuie sa aiba o greutate maxima de 5 kilograme. Acesta poate fi asigurat pana la valoarea de 150 de lei. Comanda se inregistreaza pana la ora 12:00.
  • Serviciile speciale Star Curier cuprind mai multe tipuri de servicii, printre care se afla: Ramburs Cont Colector, Retur Document, Retur Confirmare de primire, Serviciul cu valoare adaugata.
  • Curierat international Standard (livrare in termen de 48-96 de ore) sau Express (livrare in termen de 24-48 de ore).

Suntem foarte usor de gasit, ne puteti contacta telefonic, online sau prin e-mail.  Colectarea si livrarea se face in functie de cerintele si de disponibilitatea fiecaruia dintre voi. In cazul in care expedierea nu s-a realizat din prima incercare din cauza unor diversi factori, vom face o a doua incercare de livrare. In cazul in care destinatarul nu este gasit la locatia specificata, acesta va fi avizat, iar expeditorul va fi anuntat prin telefon sau prin e-mail. De asemenea, apeland la serviciile de curierat rapid oferite de catre societatea Star Curier din Bucuresti, puteti opta pentru facturare personalizata. In functie de pachetul pe care il alegeti, livrarea si colectarea expedierilor se poate face si in zilele de sambata numai in orasele resedinta de judet; va putem asigura servicii gratuite de depozitare pe un termen de 5 zile calendaristice pentru a putea fi redirectionate; monitorizarea online a statusului comenzii dupa AWB este posibila pe starcurier.ro.

Preturile pe care le practicam sunt foarte avantajoase avand in vedere faptul ca nu se aplica indicele de carburant, plata putand sa se faca si la destinatie. Pentru mai multe detalii legate de serviciile de curierat rapid oferite de catre societatea Star Curier, nu ezitati sa luati legatura cu personalul nostru, care va face tot posibilul sa va indeplineasca cerintele, indiferent de complexitatea lor.

Apeland la serviciile noastre, va veti bucura de o colaborare bazata pe confidentialitate, promptitudine, eficienta, seriozitate, corectitudine si profesionalism.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un