Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alarma antiefractie de la Alarme Brasov. Scapa de hoti cat ai clipi!

Alarma antiefractie de la Alarme Brasov. Scapa de hoti cat ai clipi!

🕔11.Jun 2015

Te-ai gandit vreodata sa-ti montezi alarma antiefractie la locuinta, birou, magazin sau garaj? Daca pana acum nu ai facut-o, este cazul sa iei legatura cu reprezentantii Alarme Brasov pentru achizitionarea unui produs de calitate superioara, si anume alarma antiefractie.

Alarma antiefractie pentru oricine, oriunde

Stim cu totii ca este mai bine sa evitam o situatie neplacuta decat sa ne confruntam cu efectele acesteia. Pentru a nu avea de suferit atunci cand un infractor incearca sa-ti intre in locuinta, sa-ti fure masina din garaj ori sa-ti sparga biroul sau magazinul pe care il ai, firma Alarme Brasov recomanda instalarea de alarma antiefractie.

Avand incorporata tehnologie de ultima ora si fiind realizat cu materiale foarte bune, acest produs poate fi montat intr-un spatiu rezidential, atat la o locuinta, cat si la o curte, intr-o fabrica, intr-o institutie, la o unitate scolara etc. Cu alte cuvinte, cam peste tot.

Trebuie mentionat faptul ca echipamentele sunt furnizate de producatori cu renume in domeniu, precum Inim, Crow si Paradox. In plus, firma Alarme Brasov colaboreaza cu D.O. Security si cu ARES Security. Daca doresti sa achizitionezi si sa montezi asa ceva, Alarme Brasov este ceea ce cauti. Avand autorizatie din partea IGPR (Inspectoratul General al Politiei Romane), societatea este in masura sa-ti asigure servicii de cea mai buna calitate.

 De ce sa alegi alarma antiefractie?

Dupa cum spune si denumirea, alarma antiefractie impiedica patrunderea persoanelor neautorizate ori straine intr-un spatiu bine delimitat. Daca tocmai ti-ai amenajat cateva hectare de livada ori de vita-de-vie, pentru a nu-i lasa pe hoti sa-ti strice culturile ori sa-ti fure recoltele, iti trebuie o alarma perimetrala.

Cum impiedica efractia? Ei bine, orice miscare si orice tentativa sunt inregistrate de detectorii montari la exterior. Atunci cand acestia transmit informatia inregistrata spre unitatea centrala, se poate activa o sirena optica si acustica. Evident, detinatorul terenului este alertat, iar infractorul e pus pe fuga.

Daca bunurile tale mai de pret sunt depozitate in locuinta, recomandam sa achizitionezi alarma antiefractie nu doar pentru aceasta, ci si pentru camera unde ai banii, metalele de valoare si alte lucruri scumpe. Ca sa fii sigur ca nu se intampla nimic cu ele, inainte de a pleca de acasa, activezi ambele alarme. Astfel, nici personalul care are grija de locuinta, nici infractorii nu vor avea acces acolo.

Cand lucrezi cu date confidentiale, iar la mijloc sunt interese mari, trebuie sa oferi clientilor si colaboratorilor siguranta informatiilor. Orice avocat, director de firma cu renume national si international ori inventator trebuie sa aiba alarma antiefractie montata la spatiul in care isi desfasoara activitatea.

De altfel, orice masura de siguranta luata in plus nu strica atunci cand duci un adevarat razboi cu concurenta, cand pregatesti pledoaria de aparare sau acuzare a unui inculpat ori cand vrei sa tii secret un produs chiar pana in ziua lansarii.

Alege alarma antiefractie pentru siguranta ta si a familiei! Scapa de grija eventualelor tentative de intrare prin efractie in locuinta sau birou cu ajutorul firmei Alarme Brasov!

Date de contact

Adresa: Brasov, str. Valea Cetatii, nr. 3

Telefon: 0368.453.872, 0722.592.876

Similar Articles
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

Nu trebuie sa luam de bun ce vedem in filme, adica faptul ca o casa

Sisteme de alarma Break Sistems

Sisteme de alarma Break Sistems

De multe ori suntem luati prin surprindere de cat de usor se intampla unele accidente